2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 102684 بازدید | 5375 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبید دوستان سپینو بانک صادرات هم امتیاز دهی خوب داره هر ۱۰۰ هزار تومان یک امتیاز در روز ،. ام ...

دوست عزیز این وام سپینو ضامن میخواد یا فقط بر اساس اعتبارسنجی و رتبه اعتباری هست؟

مشکل ضامن ندارمشرایط این دو وام پاسارگارد و طرح مهربانی بانک ملی چیه؟

عزیزم شرایطش که هر چه قدر پولتون بیشتر بمونه وام بیشتری میتونید بگیرید. 

مثلا ویپاد باید ۲۰ میلیون رو حدود ۷ ماه بگذارید بمونه تا ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید. 

طرح مهربانی بانک ملی هم ۲۰ میلیون ۴ ماه بمونه میتونید ۲۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید. 

سلام وام مهربانی ملی رو چطور میشه فروخت مراحلشو میگید ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
دوست عزیز این وام سپینو ضامن میخواد یا فقط بر اساس اعتبارسنجی و رتبه اعتباری هست؟

تا پنجاه تومان بدون ضامن ولی مدرک شغلی میخواد اعتبار سنجی هم خودش برای درخواست تسهیلات انجام میده و نتیجه رو میگه . البته برای من وام فقط ده بوده بالاتر بره مبلغ نمی‌دونم 

الان خوندم تا ۳۰۰ تومان ۲۳درصد    ۶۰ ماهه وام داره.  بعد پنجاه باضامن هست