2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 103917 بازدید | 5416 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من نمیشناسم ولی خوب اگر وام بدون سپرده میخوان از وام های اسنپ پی یا دی جی پی میتونید استفاد ...

اسنپ پی و دی جی پی که بهم اعتبار ندادن ☹️

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

سلام عزیزم باید رتبه اعتباری ضامنی که معرفی می‌کنید حتما a یا b باشه .

عزیزم چیزی درباری اپلیکیشن ساد که هر چند وقت یکبار وام میده میدونید ؟

چه شرایطی باید داشته باشی 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

سلام عزیزم من الان از شما شنیدم سرچ هم کردم متوجه نشدم حالا اگر فهمیدم میگم .

سلام عزیزم تو ویپاد گذاشتن طرح جدیده قسمت سپرده گذاری هست 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️

مامان سبحان. میانگین وام مهربانی شش ماهه حساب میشه ؟؟؟ چون هر چی تاریخ میزنم بیشتر از شش ماه پاسخ ن ...

عزیزم قبلا که تا ۱۸ ماه هم می‌شد نمیدونم جدیدا تغییر کرده یا خیر .

و اینکه شاید قبل از ۶ ماه وام گرفتید؟

سلام‌مامان‌سبحان ممنون میشم راهنماییم کنین

من میتونم‌یک ماه پول زیادی تو‌حسابم بزارم‌ولی چون قسط زیاد داریم نمیشه سریع درخواست وام بدم میخوام برای فروردین درخواست وام بدم حالا بنظر شما بزارم پول تو ویپاد که سکه جمع بشه یا بانک ملی مهربانی یا اعتبار ملی؟