2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 124075 بازدید | 6109 پست

سلام مامان سبحان عزیزم 

من کارت اعتبار ملی همسرم رسیده 

راهی برای نقد کردنش سراغ ندارید 🙏

برنامه ام خرید سکه اس ولی فعلا داره بازار رنج میزنه 

و هر چند روز این ۲۰۰ تومن تو حساب ویپادم باشه زودتر به سقف وام پیمان میرسم 🥰🌺

پیشاپیش از جوابگویی شما متشکرم 🦋

برامون ارسال میشه طلایی که میخرییم چون الان توی یه تایپک گفته بودن طلا با پست ارسال بشه ضمانت نداره ...

د ی ج ی کالا ارسالش با پست نیست مامور ارسال خودشون میاره ، مثل چیزهای دیگه ای که از د ی ج ی کالا میخرید .

من بارها از د ی ج ی کالا طلا خریدم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامان سبحان عزیز،من میخوام داخل اپ بام ثبت نام کنم مرحله اخر ک نام کاربری ورمز عبورمیخواد هرچی ...

سلام عزیزم ، احتمالا ایراد از سامانه باشه به نظرم دوباره فردا ساعت اداری امتحان کنید .

و اینکه بله شرایط هر دو وام از نظر ضامن همین هست که گفتید .

سلام عزیزم وقتتون بخیرمیخواستم بدونم وامی هست که نیاز به سپرده نداشته باشه؟ضامن و چک و اینا دارم ولی ...

سلام عزیزم میتونید اپلیکیشن ویپاد بانک پاسارگاد رو نصب کنید و از طرح وام پشتوانه به صورت پلکانی وام بگیرید. 

میتونید از طرح های اسنپ پی یا د ی ج ی پی استفاده کنید که البته از وامش برای خرید در یک سری سایت مخصوص استفاده کنید .

میتونید هم امتیاز وام رسالت بخرید .

سلام میشع ب منم بگی سپرده ندارم صفرصفرم..ضامن و چک هست یه وام دویست میلیونی لازم دارم ک تودوسال بازپ ...

سلام عزیزم میتونید بدون سپرده برای این مبلغی که میگید امتیاز وام رسالت بخرید. 

سلام مامان سبحان عزیز راجع به وام ودیعه سوالی داشتم ...یه خونه داریم که به اسم همسرم هست و الان شهر ...

سلام عزیزم اگر اجاره نامه به اسم شما باشه میشه به احتمال زیاد و فکر نمی‌کنم به چیز دیگه ای مربوط باشه .

سلام مامان سبحان عزیزم من کارت اعتبار ملی همسرم رسیده راهی برای نقد کردنش سراغ ندارید 🙏برنامه ام خر ...

سلام عزیزم ، متاسفانه تمام راه ها برای نقد کردنش رو بستن مگر اینکه کسی آشنا داشته باشید براتون کارت بکشه و یا همون سکه رو بخرید و بفروشید .

سلام عزیزم ، متاسفانه تمام راه ها برای نقد کردنش رو بستن مگر اینکه کسی آشنا داشته باشید براتون کارت ...

عزیزم من دیشب ویپاد نصب کردم و مراحلش رو انجام دادم.پیامی که صفحه اولش برام اومده نوشته«اطلاعات شما در دست بررسیه.اگه تا۴۸ساعت آینده پیامی دریافت نکردین با پشتیبانی تماس بگیرین»

این یعنی الان نمیتونم روی حساب ویپادم پول بریزم تا پیام نیاد برام؟

و اینکه از هر کارتی میتونم به ویپاد کارت به کارت کنم؟

سلام عزیزم اگر اجاره نامه به اسم شما باشه میشه به احتمال زیاد و فکر نمی‌کنم به چیز دیگه ای مربوط باش ...

ممنونم  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏 لینک کانال ایتا استاد قلیان https://eitaa.com/joinchat/3288728935Cfe56441ec1

سلام عزیزم میتونید بدون سپرده برای این مبلغی که میگید امتیاز وام رسالت بخرید.

وام رسالت بایداولش پول بدی تابخری وگرن تاالان خریده بودم

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
سلام عزیزم ، متاسفانه تمام راه ها برای نقد کردنش رو بستن مگر اینکه کسی آشنا داشته باشید براتون کارت ...

تو تاپیک مدیریت یکی از کاربر ها گفت از طریق مفید میشه نقد کرد 

فقط من اصلا نمیدونم چیه 🥹

تو تاپیک مدیریت یکی از کاربر ها گفت از طریق مفید میشه نقد کرد فقط من اصلا نمیدونم چیه 🥹

عزیزم یکی از دوستان قرار بود در این مورد به من بگه که تونسته یا خیر که امروز به من گفت از طریق عابربانک رمز دوم ثابت گرفته و از طریق مفید نقدش کرده .

من چون همسرم نتونست رمز دوم بگیره فکر میکردم نمیشه ولی شما حتما اول این راه رو امتحان کنید .

تو تاپیک مدیریت یکی از کاربر ها گفت از طریق مفید میشه نقد کرد فقط من اصلا نمیدونم چیه 🥹

عزیزم کارگزاری مفید منظورشونه.اگر کد بورسی دارید میتونید تو کارگزاری مفید ثبت نام کنید.بعد از طریق همون برنامه مفید مفید کارت درخواست بدید میاد دم در.اگر خودتون نمیتونید هم میتونید کافی نت برید و براتون انجام بدن

سلام عزیزم 

از طریق کارگزاری مفید 

قسمت واریز وجه درگاه بانک ملی انتخاب میکنید مبلغ وارد کنید  

فقط قبلش از عابر ملی رمز دوم بگیرید