2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101527 بازدید | 5341 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سبحان عزیز من میخام 40 تومن از ویپاد بگیرم میگه باید چک یار بگیرم مراحل‌ رو میشه بگید لطفا

باید همون گزینه وام چک یار رو انتخاب کنید .

بعد باید داخل سامانه هامون چک الکترونیکی ثبت کنید و یک قسمت ویدئو کال و احراز هویت هم داره که باید انجام بدید .

بعضی دوستان هم برای راحتی کار این مراحل رو حضوری رفتن انجام دادن .

مامان سبحان جان ميشه راجع به وام مهرباني راهنماييم كنيد

من درخواست تسهيلات زدم كد ملي ضامنمم زدم

الان هيچ پيامي نيومده بايد برم كدوم قسمت؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام خوبی

بهترین بانک کدومه برای منی که دریافت وام از طریق اینکه پول هام همش در گردش هستند و نمیخوام پولام بخوابونم تا وام بگیرم 

شنیدم ملی ب میانگین حساب وام میده ولی حساب من طوریه که یه روز داخلش ده میلیون تومن هست یه روز صدمیلیون تومن یه روزم هیچی اینه که کدوم بانک ب نظرت برای من بهتره

مامان سبحان جان ميشه راجع به وام مهرباني راهنماييم كنيدمن درخواست تسهيلات زدم كد ملي ضامنمم زدمالان ...

عزیزم باید کد ملی ضامن رو که می‌زنید صبر کنید همون موقع جواب اعتبار سنجی مشخص بشه و بقیه مراحل رو برید جلو اگر خطا داد و مشخص نشد باید پشت سر هم بزنید .

سلاممن سیصدتومن پول دارمالآن بانک ملی حساب مهربانیه کدوم بانک خوبه برای وام؟

سلام اگر میخوان سریع تر وام بگیرید داخل همون سامانه بام حساب طرح اعتبار ملی رو باز کنید .

امتیاز دهی اش از مهربانی سریع تر هست .

سلام خوبیبهترین بانک کدومه برای منی که دریافت وام از طریق اینکه پول هام همش در گردش هستند و نمیخوام ...

سلام عزیزم ، همون ملی خوب هست .

۲ تا طرح مهربانی و اعتبار ملی داره که هر کدوم رو بخوان باید حساب جداگانه از داخل سامانه بام باز کنید .

طرح اعتبار ملی امتیاز دهی سریع تری داره و سودش بین ۱۴ تا ۲۳ درصد هست .

عزیزم باید کد ملی ضامن رو که می‌زنید صبر کنید همون موقع جواب اعتبار سنجی مشخص بشه و بقیه مراحل رو بر ...

ممنونم  خطا میده اصلا نمیشه

هرسری اعتبار سنجی کم نکنه هزینش رو؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست