2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 102474 بازدید | 5371 پست
عزیزم این کد پستی منم ویپاد قبول نمیکنه میدونید شما چطوری کد پستی بگیرم ؟ از کجا باید اقدام کنم ؟

عزیزم باید برید داخل سامانه املاک همون کد پستی که اونجا براتون ثبت شده رو وارد کنید. 

سلام کارت ملت امروز برام پست آورد 

برای فعال سازی رمز دوم پویا از تو خونه فعال نمیشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان سبحان عزیزم، وام اعتبار ملی  بام 23درصد میشه نقد کرد از طریق بورس، 

و اینکه قسط وام صندوق کار افرینی رو چطور پرداخت کنم، اولین قسطشه کارتشو شارژ کردم ولی  کم نشده

سلام مامان سبحان عزیزم، وام اعتبار ملی بام 23درصد میشه نقد کرد از طریق بورس، و اینکه قسط وام صندوق ...

سلام عزیزم . اگر منظورتون وام کارت اعتباری بانک ملی هست بله میشه باید از عابر بانک ملی رمز دوم ثابت بگیرید بعد وقتی گزینه دریافت رمز پویا رو موقع شارژ حساب بورسی می‌زنید رمز دوم ثابت رو وارد کنید .

و اینکه برای پرداخت وام کارآفرینی امید باید برید داخل سایتش همون mykarafariniomid که حساب باز کردید و احراز هویت کردید اونجا از قسمت تسهیلات پرداخت قسط قسطتون رو پرداخت کنید .

سلام مامان سبحان عزیزم، وام اعتبار ملی بام 23درصد میشه نقد کرد از طریق بورس، و اینکه قسط وام صندوق ...

سلام عزیزم . اگر منظورتون وام کارت اعتباری بانک ملی هست بله میشه باید از عابر بانک ملی رمز دوم ثابت بگیرید بعد وقتی گزینه دریافت رمز پویا رو موقع شارژ حساب بورسی می‌زنید رمز دوم ثابت رو وارد کنید .

و اینکه برای پرداخت وام کارآفرینی امید باید برید داخل سایتش همون mykarafariniomid که حساب باز کردید و احراز هویت کردید اونجا از قسمت تسهیلات پرداخت قسط قسطتون رو پرداخت کنید .

سلام عزیزم . اگر منظورتون وام کارت اعتباری بانک ملی هست بله میشه باید از عابر بانک ملی رمز دوم ثابت ...

سلام مامان سبحان عزیز

اوقات تون بخیر و

ایام تون بکام

عزیز جان چند تا سوال داشتم

یکی اینکه واسه شما کارت فراز بانک به دست تون رسید؟

من ۲۹ شهریور افتتاح حساب داشتم ولی کارت بدستم نرسیده

دوم اینکه برای افتتاح حساب جاری حداقل موجودی چقدر باید باشه؟

سوم اینکه به نظر شما اگه کسی ۷۰۰ ملیون داشته باشه

و به سود پول احتیاج داشته باشه

حساب بلند مدت خوبه یا صندوق درآمد ثابت

میشه بی زحمت فرق شون رو

برام بگی

سپاس از صبوری تون

سلام مامان سبحان عزیزاوقات تون بخیر وایام تون بکامعزیز جان چند تا سوال داشتمیکی اینکه واسه شما کارت ...

سلام عزیزم ، خیر کارت فراز بانک من هم به دستم نرسید و چند روز پیش یک نظر سنجی برام فرستاده شده بود که چرا کارتم رو فعال نکردم که گزینه کارت هنوز به دستم نرسیده رو انتخاب کردم 

و اینکه برای افتتاح حساب جاری هم همون ۱۰۰ هزار تومان فکر میکنم کافی باشه ولی ممکن هست بانک برای اینکه دسته چک بخواد بده بگه واریزی بیشتری داشته باشید .

و اینکه سپرده های بلند مدت بانک‌ها نهایت ۲۸ درصد سود دارند ولی صندوق های درآمد ثابت سودشون به تازگی به ۳۶ تا ۳۷ درصد سالیانه هم رسیده. 

و هر وقت بخوان میتونید پول و سود پول رو بدون ضرر برداشت کنید .

ولی اگر پول سپرده های بانکی رو قبل از پایان قرارداد بخوان برداشت کنید از مقدار سودتون کم میشه .

سلام عزیزم میشه بگید وامهای بانک مهرچطورهست باکارکرد حساب هم وام میده؟ وام فوری به چه صورته؟ کلابین ...

سلام عزیزم بله بانک مهر با کارکرد حساب وام میده .

وام فوری اش تا سقف ۵۰ میلیون هست که اون هم با کارکرد حساب هست ۵۰ میلیون حدود ۸ ماه باید در حسابتون بمونه تا ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام بده فقط اگر رتبه اعتباری تون a یا b باشه ضامن نمیخواد .

و اینکه امتیاز دهی بانک ملی طرح مهربانی به نظر من یک مقداری از بانک مهر سریع تر هست . 

سلام عزیزم ، خیر کارت فراز بانک من هم به دستم نرسید و چند روز پیش یک نظر سنجی برام فرستاده شده بود ک ...

درود بر شما

عه پس برای من نظرسنجی هم ارسال نکردن.

میگم این صندوق های درآمد ثابت ریسکی نداره؟

و اینکه آیا در این صندوقها 

مانند سپرده بلند مدت در تاریخی مشخص 

هر ماه سود به حساب واریز میشه؟

یا اینکه باید خود شخص نوسانگیری و خرید وفروش 

این جور کارا لازمه که انجام بده و بلد باشه؟

و خودکار مثل سپرده بلند مدت یکم به یکم

سود واریز نمیشه؟

درود بر شماعه پس برای من نظرسنجی هم ارسال نکردن.میگم این صندوق های درآمد ثابت ریسکی نداره؟و اینکه آی ...

صندوق های درآمد ثابت که در داخل بورس میخرید مثل افران و لبخند و .... ریسکی ندارن و همیشه مثبت هستند .

سودشون هم روز به روز به مقدار اصلی پولتون واریز میشه .

اگر بخوان سود رو برداشت کنید باید به همون واحد از نماد صندوق رو بفروشید .

بعضی ها هم هستند که ماه به ماه سود واریز میشه که یکی اش صندوق حامی مفید هست که پول رو فقط به قدرت خرید کارگزاری مفید اضافه کنید سود ماه به ماه واریز میشه و به قدرت خریدتون اضافه میشه .

صندوق های درآمد ثابت که در داخل بورس میخرید مثل افران و لبخند و .... ریسکی ندارن و همیشه مثبت هستند ...

خیلی لطف کردی عزیزم

امیدوارم که در سایه الطاف حضرت زهرا

تن تون سالم

لب تون خندون

دلتون شاد 

و سایه تون مستدام باشه

خیلی لطف کردی عزیزمامیدوارم که در سایه الطاف حضرت زهراتن تون سالملب تون خندوندلتون شاد و سایه تون مس ...

خواهش میکنم عزیزم .

خیلی خیلی ممنون از این همه دعای خیر ارزشمندی که برای من کردید.  ❤❤❤❤