2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خدا نخواد هیچی نمیشه من برای سومی همه کار کردم رژیم تخمک گزاری ولی تا الان قلبش نزده و دکتر گفتع ...

اره به این حرف معتقدم ولی میگن بی تاثیر نیس میگن گرمیجات پسر میشه

سلام دوست گلم، من و شوهرمم خیلی دلمون میخواست بچه اولمون پسر باشه ، الان ماه هفتم بارداری هستم و بچم پسره، توی نت سرچ کن کامل توضیح داده ، اما به نظر من باید تاریخ چنتا از قاعدگی هات رو بدونی که مشخص بشه چند روزه هست دوران پریودیت، من دوران پریودیم 26 روزه بود قبل از بارداریم ، درست روز سیزدهم روز تخمک گذاریم می شد، من خوندم اگه روز تخمک گذاری یا یک روز قبل و بعدش نزدیکی داشته باشی بچه پسر میشه، سعی کن بعد از پایان پریودیت تا نزدیکای روز تخمک گذاری نزدیکی نداشته باشی  . موز خیلی خوبه و خرما توی روغن داغ کنی و بخوری و کلا چیزهای گرم، بعضی از عطاری ها هم داروی عطاری میدن بهت اما من اون رو تجربه نکردم، امیدوارم به آرزوت برسی

خواهر که داشته باشی شبهای دلگیر نداری