2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 48 پست
اگه قراره زن داداشت تو اون خونه زندگی کنه خب حق دارهنظر بده

ولی تو زمانی که هنوز ساخته نشده چی وقتی هنوز خونه ایی بالا نیومده خب مگه ما گفتيم دیزاین با اون نیست فعلا با داداشم طرفیم زنش باید برای دیزاین خونه بیاد جلو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای عروس میزارم خودمو میبینم کار بدی نکرده جای خواهرشوهر میزارم ،میبینم ناراحت میشم😂😂😂

وای منم بخدا 😁😁

بلاخره آدم دوست نداره عروس واسه ارث پدرش تصمیم بگیره 

از اون طرف عروس دوست داره واسه خونه خودش نظر بده

محلش نزار به اون ربطی نداره شوهرش هست دیگه

دقیقا میتونه نظراتشو به شوهرش بگه اونم اجرا کنه نه اینکه دخالت کنه تو ساخت و... چون بهش ربط نداره واحد خودش اماده شد نظر بده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
برا این چیزا عصو خانواده میشن برای چیزای دیگ خودشون میکشن کنا

دقیقا حرفم اینه وقتی ما میریم دادگاه عروس  ما دست شوهرش  میگیره میرن مسافرت و ما در رو بستیم که کسی نیاذ باور کن الان همه دارن قورتم میدن ولی فعلا صحبت اولیه اس نه دیزاین خونه که بیاد جلو 

ناراحت نشین اسی خانواده شوهر عروس رو برای روزای سخت میخان... کار دارن.. مریض دارن.. وقت دیگه عروس میشه فضول.. زبون دراز.. بلانسبت شما وضع من همینه تا مریضن کلفت مبخان منو دوست دارن پول یواشکیا و کادو خوشگله وعیدی تپله مال عروس و دختر سوگلی شونه.. 

جای عروس میزارم خودمو میبینم کار بدی نکرده جای خواهرشوهر میزارم ،میبینم ناراحت میشم😂😂😂

نگاه کن میان میترکونن  ولی حرفم از اینه برادرام در صحت سلامت به سر میبرن و باور کن  خیلی جاها اصلا منو دخالت نمیدن ولی این میاد میشینه و همش حرف میزنه

ارث پدر شما به ایشون هیچ ارتباطی نداره که نظر بدن. الان فقط وراث حق دارن درباره ارث صحبت کنند. ایشون هم صاحب اختیار ماترک پدر خودشون هستند

هر وقت ساخته شد و به ایشون هم واحدی رسید حق دارن فقط درباره واحد خودشون نظر بدن. البته نظر رو هم حق ندارن به شما منتقل کنند به همسر خودشون و هر تصمیمی هم مختارن که با همسرشون بگیرن که اون هم به شما قطعا ارتباطی نخواهد داشت

حق دخالت نداره ، اگه عروس بخواد نظر بده پس داماد هم می‌تونه نظر بده ، اون وقت سنگ رو سنگ بند نمیشه ، ...

دقیقا  من اگر ازدواج کنم نمیزارم شوهرم بیاذ دخالت کنه بله هرچی گیرم اومد و به نامم رفت شوهرم میتونه چیزی بگه ولی چیزی که فعلا ارثیه هست نه عروس نه دوماد نباید دخالت کنه به غیر از اون تو تمام ارثیه چه از فروش ملک های دیگه هم میاذ جلو نه فقط خونه

نگاه کن میان میترکونن ولی حرفم از اینه برادرام در صحت سلامت به سر میبرن و باور کن خیلی جاها اصلا م ...

الان دیدم تو مراحل اولیه هستین بله کاملا حق با شماس .به داداشاتم رو نده بخوان بی شما تصمیم بگیرن‌سهم الارث شمام هست