2777
2789
عنوان

عروسمون

678 بازدید | 48 پست

پدرم سه ساله فوت کرده بعد خونه پدریم رو میخواین بکوبیم  بعد دیروز داشتیم با مهندس که شوهر دختر خالم باشه ما خواهر و برادرا و مامانم رفتیم داخل که بگیم چه چیزهایی میخوایم یکهو دیدم زن داداشمم اومد داخل دخالت میکرد به خدا رو اعصابمه

نظرش و گفته دیگه

به جای عروس به چشم خواهرت نگاش کنی مشکلات حل میشن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر بازی در نیار حالا بدبخت اگ چیزی نگه میای میگی از دق و حسودیش هیجی نگفت

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

به تو چه؟اون برا واحد خودش نظر میده

برادارم زندس خب هنوز ساخته نشده وقتی ساخته شد بیاد دیزاین کنه ولی فعلا ارثیه اس و ساخته نشده اگر این دخالت کنه همه دخالت میکنن

برادارم زندس خب هنوز ساخته نشده وقتی ساخته شد بیاد دیزاین کنه ولی فعلا ارثیه اس و ساخته نشده اگر این ...

آهان اگه فعلا مراحل اوله و فقط دارید حرف میزنید و  حساب کتاب اینا رو میکنید حق با شماست 

برادارم زندس خب هنوز ساخته نشده وقتی ساخته شد بیاد دیزاین کنه ولی فعلا ارثیه اس و ساخته نشده اگر این ...

خب اشکالی چیه؟

برا نقشه نظر بده چی میشه؟

شاید حرف خوبی بزنه.

فقط برا کلفتی عروس خوبه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم