2777
2789

خانما مادر و پدر من یه ویلای خیلی خوشگل دارن تو شمال.من یه دختر دایی دارم که تو یه شهر دیگه عروس شده و از شهر خودمون رفته.از وقتی این ازدواج کرده هر بار میاد شهر ما انتظار داره کلید ویلامونو بدیم بهش با شوهرش برن اونجا خلوت کنن

بدون حضور خود ما.چند ماه پیش اینا رفتن اونجا و بعد ازینکه برگشتن ما چند روز بعدش رفتیم دیدیم یه تیکه از پارچه مبلمون سوخته انگار ذغال بیوفته روش.در یخچالمون شکسته و همینجوری گذاشتن جاش رو یخچال و تلویزیونم سوخته قشنگ.به هیچ عنوانم زیر بار نرفتن گفتن ما نکردیم در صورتیکه نفر قبلی و تنها کسی مه بدون حضور ما میره اونجا اینان.من دیگه به هر ضرب و زوری بود مادرمو راضی کردم دیگه کلید نده بهشون و در حضور خودمون بیان فقط.حالا اینبار با پدر شوهر و مادر شوهرش اومدن شهر ما امروز داییم زنگ زده کلیدو بفرست مادر شوهرش اینا برن بمونن.فردا اونا میرن خونشون بعدش دختر داییم و شوهرش برن بمونن.من الان دیگه با مادرم دعوام شد.گفتم مگه اونجا کاروانسراست که به هر کی کلید میدی.تازه سرایدار به پدرم گفته بود اینا هربار میان کلی مهمون میارن با خودشونو مشروب و اینا براهه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

تازه آدمین حتی یبار یه جعبه شیرینی نیاوردن برامون حداقل جبران بشه.یبارم دوش حمومو زدن شکوندن همونجوری گذاشتن اونجا.جالب اینه میشینن با داییم برنامه ریزی میکنن بعدش زنگ میزنن کلیدو بفرستین ما میخوایم بریم.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حق با توعه

مادرت بخاطر برادرش نمیخواد چیزی بگه ک توی عالم فامیلی بد نشه

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
کاملا حق با شماست چقدر بدم میاد از آدمای خود دوست و پررو

میدونی انقدر مادرم حق به جانب رفتار میکنه من واقعا به خودم و طرز فکرم شک‌ کردم امشب.بخدا منکه دختر اون خونه ام به اندازه اونا از ویلای پدرم استفاده نکردم که اینا استفاده کردن.تا حالا خودمو توجیه میکردم میگفتم دختر داییمه اشکال نداره فامیلیم و فلان.الان واقعا نمیتونم رفتن مادر شوهرو پدر شوهرشو هضم کنم

اسی فقط کلید ندید همین

فداتشم منم حرفم همینه.مادرم میگیره میده.پدرمم راضی نیس.میدونی چقدر دم عیدی پول داد به تلویزیونو در یخچال و تخریبای اینا

کلید ندین

هر وقت خواستن بگین نه ما فعلا نمی‌تونیم بیایم

اگه گفتن نه ما فقط کلید رو می‌خوایم بگین حالا انشاءالله سر فرصت دسته جمعی میریم و بحث رو عوض کنید

هر چی هم تکرار کردن و حرف های متفاوت زدن ، با دلخوری و قهر و .. هیچی نگید فقط این جمله رو تکرار کنید

حرف رو عوض نکنید و برای قانع کردنشون هم تلاش نکنید و توضیح اضافه ندین

میدونی انقدر مادرم حق به جانب رفتار میکنه من واقعا به خودم و طرز فکرم شک‌ کردم امشب.بخدا منکه دختر ا ...

اصلا تو اینجور مسائل روی خوش نشون نده 

تا زمانی که بهشون کلید بدی باهات خوبن فقط کافیه یه بار به هر دلیلی نخوای کلید بدی 

اون موقعس که تمام لطف های گذشته رو فراموش میکنن و اتفاقی که نباید میوفته 

چون تجربشو داشتم دارم بهت میگم 

کاملا حق با توعهمادرت بخاطر برادرش نمیخواد چیزی بگه ک توی عالم فامیلی بد نشه

من بهش گفتم بگو مثلا همکارای پدرم اومدن اونجان ۲ بار بهونه بیاری دیگه میفهمن نمیگیرن.این داییم کلا همینه.زندگیه انگلی داره.جهیزیه و همه کارای بچه شو مادرم و دایی بزرگم کردن

فداتشم منم حرفم همینه.مادرم میگیره میده.پدرمم راضی نیس.میدونی چقدر دم عیدی پول داد به تلویزیونو در ی ...

وقتی اونا پرو هستند شماهمش بهش بهونه بیارین مثل خودش رفتار کنید

کلا اینجوری جا افتاده که هرکی ویلا گرفت کلیدش همه گانیهاین تو ایران جا افتادهتسلیت به قلب صبورتون😂� ...

من خودم ۲ تا ویلا دارم عزیزم.عموهام دارن.مادر شوهرم داره کلی دوستای همسرم دارن اما هیییچ کدوم کلید نمیدن به کسی.دعوت میکنن دردحضور‌خودشون

من بهش گفتم بگو مثلا همکارای پدرم اومدن اونجان ۲ بار بهونه بیاری دیگه میفهمن نمیگیرن.این داییم کلا ه ...

متاسفانه مادرای ما از خوبی بیش از حدشون همیشه سوء استفاده میشه

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "