2777
2789

عزیزم این کار یعنی عادت دادن همسرت به اینجور چیزا چه کاریه اخه ، یه مدت بی خیال شو خودش میاد سمتت به خودت برس و لباسای تحریک کننده بپوش پیشش  اما نرو سمتش انگار توبرا تحریکش اینکارو نکردی بزار تشنه بمونه بیاد سمتت تو اصلا درخواست رابطه نکن یا بغلش نکن نبوس دور شو یه مدت بعضیا اخلاقشون اینه دور شی عزیز میشی

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اوایل اینطور نبود ولی چاق خوب نیست

وای من میخواستم با یکی که چاقه ازدواج کنم

شکمش بزرگه واقها 

ادم زده میشه ازش ن؟یا به قول شوهرت انرژی ندارن سنگینن🥲

-هـیاهوی بِسیار برای هیچ🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چرا درد خودت رو نمیگی نمیگم نیازهای من نادیده نگیر دنبال اونی برای اون یه زن جور کنی ببینی میتونه ...

من حتی التماس و دعوا میکنم نیازمو می‌دونه خیلی نیاز دارم ولی مهم نیست براش

من حتی التماس و دعوا میکنم نیازمو می‌دونه خیلی نیاز دارم ولی مهم نیست براش

خب این بهترین دلیل برای طلاق 

تو که میگی بفهمم میرم طلاق بگیرم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

ممنونم عزیزم ولی خیلی وقت نیومده سمتم

عفونت نداری؟ یا واژنت با زایمان و اینا گشاد شده شاید که اینجوری میکنه؟ باهاش حرف بزن بگو مشکلت چیه همه چی یه عملی داره یه راهی داره بگو من نیازهام مونده بعدا بهت خیانت بشه نگو من مردش بودم تو رو میخام چیکار پس 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عفونت نداری؟ یا واژنت با زایمان و اینا گشاد شده شاید که اینجوری میکنه؟ باهاش حرف بزن بگو مشکلت چیه ه ...

نه هیچ مشکلی ندارم قبلاً من پریود بودم اون میخواست ولی ما بین اون پریود بود الان که دائم پریوده

باورم نمیشه یه زن عاقل و بالغ این فکر تو سرش باشه

لابد من عاقل نیستم 

آخه دنبال اینم تن من مشکل داره یا با وجودم مشکل داره که اصلا تحریک نمیشه حتی وقتی بهش میدم اصلاحم کنه قبل لیزر

لابد من عاقل نیستم آخه دنبال اینم تن من مشکل داره یا با وجودم مشکل داره که اصلا تحریک نمیشه حتی وقتی ...

دور جون

قصد بی احترامی نداشتم

ولی به این چیزا فکر نکن

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️