2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم بیاین ببینین حق با منه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 83 پست
خودت بگو به دختر داییت اگه مادرتون روش نمیشه

من امشب همین تصمیمو گرفتم.گفتم به داییم میگم میخواد ناراحت بشه بشه.دیکهدهرکسی حد و حدودشو باید بدونه.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

کلید ندینهر وقت خواستن بگین نه ما فعلا نمی‌تونیم بیایماگه گفتن نه ما فقط کلید رو می‌خوایم بگین حالا ...

من اگه خودم طرف بودم باهاشون که میدونستم چجوری جواب بدم.مامانم حس میکنم حتی دختر داییمو از منم بیشتر دوست داره وقتی  حاضره من انقدر حرص بخورم ولی اونا خوش باشن

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا تو اینجور مسائل روی خوش نشون نده تا زمانی که بهشون کلید بدی باهات خوبن فقط کافیه یه بار به هر د ...

حرفت دقیقا درسته عزیزم.دقیقا مشاورم بهم حرف تورو گفته.گفت تا زمانی که سرویس میدی بهشون  به روت میخندن.یبار کلید نده،یبار کادو نخر،یبار دعوت نکن ببین بازم زنگ میزنه حالتو بپرسه حتی.حتی تمامه فداکاریای گذشتتو فراموش میکنه و تو میشی ادم بده

حرفت دقیقا درسته عزیزم.دقیقا مشاورم بهم حرف تورو گفته.گفت تا زمانی که سرویس میدی بهشون به روت میخند ...

خب پس با قدرت رو حرفت وایسا و ادامه بده هیچ جوره هم کوتاه نیا 

اون موقع تازه متوجه میشی که چقدر از آدمای دور و ورت فقط واسه منافع خودشون باهات در ارتباط بودن 

وقتی اونا پرو هستند شماهمش بهش بهونه بیارین مثل خودش رفتار کنید

دقیقا با اینجور ادکا باید مثل خودش رفتار کرد.اخه پدر من اینهمه سال زحمت کشیده کار کرده که بچه یکی دیگه بیاد حالشو ببره؟ به خدا من یسری لباس وحوله واسه خودمو بچم گذاشته بودم اونجا.یبار رفتم دیدم خیلی عذر میخوام یه عالمه مخاط بینی لایه حولمه.ینی هنوزم یادم میاد اوق میزنم.اون حوله و تمام لباسامونو مه گذاشته بودم اونجا ریختم دور.دیگم چیزی نبردم.حای از رختخوابا چندشم‌میشه چون نمیدونم واقعا کی رفته خوابیده توش

بحث دوست داشتن نیست موضوع طرز فکر اشتباهیه که تو ذهنشهاگه نه بگم زشته و فلان

هیچ وقت نه نمیگه به هیچکس.فقط به ما و پدرم بلده نه بگه

متاسفانه مادرای ما از خوبی بیش از حدشون همیشه سوء استفاده میشه

مادر من حتی نمیخواد متوجه بشه اینا دارن سواستفاده میکنن.اخه اون طرف هیییییچ تلاشیم برای جبران محبت نمیکنه.حتی ۱ جعبه شیرینی نگرفته دستش بیاد خونه ما

مادر من حتی نمیخواد متوجه بشه اینا دارن سواستفاده میکنن.اخه اون طرف هیییییچ تلاشیم برای جبران محبت ن ...

من جای تو دارم کلی حرص میخورم😬😂

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
وقتی ایشون اینقدررررر پر رو تشریف دارن لزومی نداره ازشون خجالت بکشین یا باهاشون رودروایستی داشته باش ...

اره دقیقا که نمیخواد به این نتیجه برسه.نمیخواد قبول کنه.میگه ویلاس دیگه مگه خورده میشه.هرچی میگم توجیه نمیشه.

دقیقا با اینجور ادکا باید مثل خودش رفتار کرد.اخه پدر من اینهمه سال زحمت کشیده کار کرده که بچه یکی دی ...

اییییییی اسی توهم کلید بردار بهشون نده با مادرت هم جدی حرف بزن  من همیشه با مادرم بحث داریم نمیزارم 

خب پس با قدرت رو حرفت وایسا و ادامه بده هیچ جوره هم کوتاه نیا اون موقع تازه متوجه میشی که چقدر از آد ...

من واقعا واسه تمام دوستای خودم‌همین روشو پیش گرفتم و خیلی راضیم از نتیجه.همه ی  اون ادمای سمی دورم کلا حذف شدن الان فقط ۲،۳ تا دوسته فوق العاده دارم کنارم که تو هر شرایطی پشتمن.انقدر باهام خالصن تو چشمام نگاه میکنن میفهمن الان حالم خوبه یا بده

اره دقیقا که نمیخواد به این نتیجه برسه.نمیخواد قبول کنه.میگه ویلاس دیگه مگه خورده میشه.هرچی میگم توج ...

پس خودتو الکی خسته نکن

ولی کاش میشد تو هم باهاشون بری ویلا که البته برات سخته

استارتر من حق رو به شما میدم ولی میدونی چیه؟ تو حسی به دایی‌ت نداری ولی مادرت داره. ادم واسه کسایی که دوسشون داره، هرکاری میکنه و مهم نیست بعدش چه اتفاقی می‌افته. الان هزار تا دلیلم بیازی، مادرت بازم کلید رو میده. وگرنه راحت‌ترینش اینه که بگید یه چیزی‌ش خزاب شده و چند ماه طول میکشه تا تعمیر شه؛ بلکه از سرشون بیفته.