2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم بیاین ببینین حق با منه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 83 پست
من جای تو دارم کلی حرص میخورم😬😂

بخدا دیگه اسمشون میاد تپش قلب‌میگیرم.دردناکترین قسمتش اینجا بود که مادرم‌دید دیگه حرفام واقعا منطقیه و جوابی نداشت براش بهم برگشت گفت تو‌متاهلی اونجام‌ویلای ماست به تو ربطی نداره.تو کلید ویلاتو نده به کسی.باورم نمیشد انقدر بچه گانه جوابمو داد

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

اییییییی اسی توهم کلید بردار بهشون نده با مادرت هم جدی حرف بزن من همیشه با مادرم بحث داریم نمیزارم

ینی میگی هر وقت میفهمم اینا دارن میان کلیدو از بابام بگیرم ندم؟ 

بابام طرف‌ منه ولی انقدر مظلومه یه عمر همه سوارش شدن.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس خودتو الکی خسته نکنولی کاش میشد تو هم باهاشون بری ویلا که البته برات سخته

اخه اونا نمیخوان ما بریم.قشنگ میگن تنها میخوایم بریم.الان اصلا باورم‌نمیشه مادر شوهر و پدر شوهرش کلیدو گرفتن رفتن.

ینی میگی هر وقت میفهمم اینا دارن میان کلیدو از بابام بگیرم ندم؟ بابام طرف‌ منه ولی انقدر مظلومه یه ع ...

خب اره یه بار رو دادی لطف کردی ولی برا بار دوم با اون خراب کاری کثیف کاری  محاله دیگه کلید بدی چرا باید خانواده شوهر اون خانوم بیاد ویلا مشروب ...

استارتر من حق رو به شما میدم ولی میدونی چیه؟ تو حسی به دایی‌ت نداری ولی مادرت داره. ادم واسه کسایی ک ...

واقعا مغزم‌جواب کرده.این داییم از مادرم بزرگتره ولی همیشه جوری رفتار میکنه انگار مادرم مادر اونم هست و اون تو خونه ما سهم داره.مادرمم دقیقا حس میکنه اون بچشه.حتی عزیزتر از ماهم هست براش.چون میبینه واقعا حالم‌بد میشه ولی به کارش ادامه میده

اخه اونا نمیخوان ما بریم.قشنگ میگن تنها میخوایم بریم.الان اصلا باورم‌نمیشه مادر شوهر و پدر شوهرش کلی ...

مادرشوهرش اینا تنها باشن ولی وقتی دختردائیت اینا رفتن اونجا یهو شما هم سر برسین . راه حل دیگه ای نداره چون صاحب ویلا اجازه مالشو داده به اونا و راضی هس کاری نمیشه کرد

اخه اونا نمیخوان ما بریم.قشنگ میگن تنها میخوایم بریم.الان اصلا باورم‌نمیشه مادر شوهر و پدر شوهرش کلی ...

اسی من حای تو باشم فردا هم ا خانوادم میرم اونجا مهمون یه دو روز خوب بعد دیگه هیچ شماهم دیگه لطفا به اون دای یا هرچی محترمانه بگید که کلید برا خودتون نه مهمان سرای فامیل داماد

بخدا دیگه اسمشون میاد تپش قلب‌میگیرم.دردناکترین قسمتش اینجا بود که مادرم‌دید دیگه حرفام واقعا منطقیه ...

مادرا گاها یه منطق خاص خودشون رو دارن ک فقط باید بزاری کار خودشون رو بکنن وگرنه جنگ اعصاب و روان برای خودمون میخریم فقط😂💔

و "صبر" انتخاب نیست "اجبار" است

خب اره یه بار رو دادی لطف کردی ولی برا بار دوم با اون خراب کاری کثیف کاری محاله دیگه کلید بدی چرا ب ...

اره قطعا همینکارو میکنم از دفعه بعدی.وقتی خود مادرم ابرومندانه توجیه نشد و نمیکنه باید خودم برم‌جمع کنم این بساطو.اینهمه فامیل و اشنا و دوست داریم‌حتی یبار یه نفر نگفته کلید بدین ما بریم.اینام اصلا نمیپرسن.میان برنامشونو میچینن داییم زنگ میزنه کلیدو بفرستین بچه ها دارن میرم اونجا

واقعا مغزم‌جواب کرده.این داییم از مادرم بزرگتره ولی همیشه جوری رفتار میکنه انگار مادرم مادر اونم هست ...

حق داری آدم خیلی حرص میخوره ولی اونا هم گوش نمیدن. هرکاری کنی همینه. دیگه حرفی نزن تا خود مادرت به حرف بیاد. بالاخره میرن یه خرابکاری‌ای میکنن، به نظر من مامانت اومد پیش تو شکایت کنه، بگو من که گفتم نیان تو خودت دوباره کلید دادی. خودتون بهتر می‌دونید. 

اگ ادمهای امانت دار و با سلیقه ای بودن و هر دفم خونرو تمیز تحویل میدادن مشکلی نبود بتظرم

اما انگار اینا از قصد میان فقط خراب کنن 

شما چندبار بگین ک مثلا کسی اونجاس فعلا خودشون دیگ نمیگن 

مادرشوهرش اینا تنها باشن ولی وقتی دختردائیت اینا رفتن اونجا یهو شما هم سر برسین . راه حل دیگه ای ندا ...

من بچم مدرسه میره نمیتونم برم😔 اینا تازه شنبه میخوان برن.

اسی من حای تو باشم فردا هم ا خانوادم میرم اونجا مهمون یه دو روز خوب بعد دیگه هیچ شماهم دیگه لطفا به ...

همین دقیقا.دارم‌فکر‌میکنم‌چجوری بگم به داییم.مادرم به ادمای اطرافش باج میده برای اینکه کنارش باشن.همیشه همینه.

من بچم مدرسه میره نمیتونم برم😔 اینا تازه شنبه میخوان برن.

پس دیگه بیخیال شو

حرص چی رو میخوری ؟ صاحب مال راضیه اگرم باز خسارتی بزنن چه بهتر شاید نظر مامانت برای دفعات بعد عوض شد