2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم بیاین ببینین حق با منه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 83 پست
اینا مفت خورن وگرنه کسی که به فکر تفریح باید پولشو داشته باشه یجایی رو اجاره کنن. داییت چرا ویلا نمی ...

پولش کجا بود.دقیقا کلمه مفت خور مناسب ایناس.مثلا به سال تولد دخترم اینارو دعوت کردم اینا چون تازه عروس داماد بودن رقصیدن من شاباش دادم نفری ۲۰۰ تومن.کادو واسه دخترم یه کتاب داستان ۳۵ تومنی اورده بودن.همه ام اومدن به دخترم شاباش دادن اینا فقط نگاه کردن.من میگم نهایتا تو نداشتی یا دستت تنگ بود همون ۴۰۰ تومنی که من خودم بهت شاباش دادمو مثلا ۵۰ تومنشو پس میدادی به دخترم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

پس داداش هم باید بدونن این ویلا برا خود خواهر برادری میتونه باشه نه قوم فامیل داماد یه بار دعوت شد ...

دیگه بعضیا پرووان

و بقیه هم به حساب ادب و احترام مراعاتشونو میکنن فکر میکنن طرف نفهمه سوار میشن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه همونقدر که خواهر برای داداشش جون میده برادر برعکسهانشالله به حق همین شب پر برکت امام زمان د ...

الهی امین.مامانم میدونه پدرمم راضی نیس بازم میکنه.بخدا منم جونم برا داداشم در میره ولی اگه بدونم شوهرم راضی نیس امکان نداره کاری کنم.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

واقعا؟!!!!

به قران قسم.همینا منو به سکته میرسونه

الهی امین.مامانم میدونه پدرمم راضی نیس بازم میکنه.بخدا منم جونم برا داداشم در میره ولی اگه بدونم شوه ...

پدرت راضی نیست بودنشون تو اون خونه شرعا حرامه و این حق میفته رو گردن مامانت نباید وقتی شوهرش راضی نیست اینکارو بکنه

پدرت راضی نیست بودنشون تو اون خونه شرعا حرامه و این حق میفته رو گردن مامانت نباید وقتی شوهرش راضی نی ...

ای خواهر کار ما ازین حرفا گذشته.یبار شنیدم داییم میگفت به مادرم شوهرت راضی نیس که نیس تو خودت کارمندی حق و حقوق داری .حالا راجع به یه مساله دیگه بود.ربطی به ویلا نداشت.بیچاره بابام

ای خواهر کار ما ازین حرفا گذشته.یبار شنیدم داییم میگفت به مادرم شوهرت راضی نیس که نیس تو خودت کارمند ...

مامانت اشتباه میکنه

تو زندگی مشترک دیگه حتی پدر مادرم اولویت زندگیت نیستن چه برسه برادر

اولویت زندگی ادم میشه همسرش 

مامانت اشتباه میکنهتو زندگی مشترک دیگه حتی پدر مادرم اولویت زندگیت نیستن چه برسه برادراولویت زندگی ا ...

دقیقا همینه.منم خودم بدون اینکه با شوهرم مشورت کنم حتی کوچیکترین ماری انجام نمیدم.نه که استقلال نداشته باشم.نه.احترام‌میذارم بهش.نمیخوام حقی گردنم باشه.یا کاری و انجام بده که دوس نداره و راضی نیس.