2777
2789
عنوان

درمان پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 43 پست
ممنون من فیبروم دارم بین رحم و تخمدان حتما کارهای که گفتی انجام میدم توکل بخدا

حتما پاکسازی رحم هم انجام بدین

zaban.shenasy3@

پیج اینستاگرام میتونید پیام بدید

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

مشکلات  پریودی و ناباروری تنبلی کیت فیبروم پولیب

همش بخاطر سردی رحم هست

که با پاکسازی و گرم کردن رحم با یه سری روغن‌ها و گیاهان قابل حله

اگه ریشه ای میخای مشکلت حل بشه باید رحمتو گرم کنی وگرنه قرص و آمپول جواب نمیده

zaban.shenasy3

پیج اینستاگرام میتونید پیام بدید

فقط کافیه اعتماد کنید

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بیشتر از ده ساله ازدواج کردم ولی کلا حتی یه بارم حاملگی اتفاق نیفتاده 

تنبلی دارم خودمم همیشه خسته ام حوصله هیچکاری ندارم 

انگار جووون ندارم از خودم و جوونیم خجالت میکشم 

ممنون عزیزم

پی وی یا تلگرام هم میتونید پیام بدین تا لینک بهتون داده بسهtak_1664

عزیزم من بیشتر از ده ساله ازدواج کردم ولی کلا حتی یه بارم حاملگی اتفاق نیفتاده تنبلی دارم خودمم همیش ...

منم همینجورم ولی بزور خودمو بلند میکنم کارام میکنم میرقصم 

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

عزیزم من بیشتر از ده ساله ازدواج کردم ولی کلا حتی یه بارم حاملگی اتفاق نیفتاده تنبلی دارم خودمم همیش ...

یه برنامه ی روتین پیاده روی برا خودت بچین خیلی تاثیر داره، بجز اینایی که من گفتم

چون من تحرکم زیاده 

مطمئن هستی شوهرت مشکل نداره؟ 

یه برنامه ی روتین پیاده روی برا خودت بچین خیلی تاثیر داره، بجز اینایی که من گفتمچون من تحرکم زیاده م ...

راستش من فقط یکی هز تخمدانام کار میکنه فقط لوله یک طرفم باز هست 

که چاره ای نداره چون دست بزنن کل رحم از بین میره 

برام دعا کن 

راستش من فقط یکی هز تخمدانام کار میکنه فقط لوله یک طرفم باز هست که چاره ای نداره چون دست بزنن کل رحم ...

عزیزم استاد محمد راد رو سرچ کن از مشاورهاش مشاوره بگیر با یه تخمدانم میتونی مامان بشی