2777
2789
عنوان

درمان پلی کیستیک

365 بازدید | 43 پست

سلام خانوم گلا  من  از وقتی پریود شدم پلی کیستیک بودم همیشه تو سونوم مینوشتن pcoحالم از این کلمه بد میشد. 

من تو دوره ی جلوگیری از یائسگی زودرس استاد راد شرکت کردم 

خیلی نکات داره ولی من فقط وقت کردم چندتاشو انجام بدم ولی بطور معجزه آسایی زود نتیجشو دیدم،، 

1) اصلاح کالای خواب :استفاده از بالش و تشک و لحاف با پشم گوسفند و روکش کتان 

2)استغفار 

3) عذر خواهی از رحم و ضمائم (دستتونو بذارید روش و باهاش حرف بزنید و حمد شفا بخونید. به نیت شفای اون قسمت از بدن 

4) بستن پیشبند هنگام ظرف شستن

5)استفاده از عطر های طبیعی گرم

6)حنا گذاشتن به سر دو شب 7الی 8 ساعت شب تا صبح

7) پاپوش نخی و لباس نخی

8)روغن مالی رحم و تخمدان ها و بستن شال نخی 

اینا مهمتریناش بود

اینکه حموم نرید تو پریودی و خیس نگه ندارید لباس زیرتون رو  هم خیلی مهمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذرخواهی؟ 😶

رحم عزیزم عذر می خوام که تنبلی تخمدان دارم 😂😂😂

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
رحم عزیزم عذر می خوام که تنبلی تخمدان دارم 😂😂😂

🤣🤣 تنبلن خب مشکل از خودشونه ما چرا عذر بخوایم  باس ببریمشون باشگاه یکم فعال شن تخمدونا

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
استغفار برا چی ؟

از همه گناهان 

استغفار کلید همه ی مشکلاته

رزق، فرزند، بیماری

ببین استاد میگفت اسغفار کنید و دارو بخورید ببینید چقدر راحت تاثیر میذاره

من امتحان کردم 

واقعا کارسازه

🤣🤣 تنبلن خب مشکل از خودشونه ما چرا عذر بخوایم باس ببریمشون باشگاه یکم فعال شن تخمدونا

شاید مسخره بنظرتون بیاد ولی من هزینه کردن برا یاد گرفتنش رایگان در اختیار شما قرار دادم 

حالا خواستید امتحان کنید نخواستید هم که صلاح مملکت خویش خسروان دانند

🤣🤣 تنبلن خب مشکل از خودشونه ما چرا عذر بخوایم باس ببریمشون باشگاه یکم فعال شن تخمدونا

من شنیدم دلیل  تنبلی تخمدان  استرس و اضطراب زیاده   

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

این خیلی مهمه شاید خنده دار بنظر بیاد ولی تاثیرشو حس کردم من بعد از 18 سال حتی منی که اضافه وزن دارم ...

کلا احترام به خود و تمام اجزای بدن خیلی خوبه و صد در صد تاثیر گذار 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من شنیدم دلیل تنبلی تخمدان استرس و اضطراب زیاده

وای جدی!! یه مدته من استرس زیاد می کشم و ذهنم مرتب درگیره رفتم سونو به دلایلی متوجه شدم تنبلی خفیف دارم قبلا اینطور نبودما 

وای جدی!! یه مدته من استرس زیاد می کشم و ذهنم مرتب درگیره رفتم سونو به دلایلی متوجه شدم تنبلی خفیف د ...

بعله استرس و هم و غم رو ریختن تو خود هم تاثیر گذاره باید بیخیال باشی و بگی چون میگذرد غمی نیست