2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسین

150 بازدید | 13 پست

یهو دندونم شروع کرد شدییید طوری که بی اختیار از چشام اشک سرازیره. اصلا همچین چیزی ندیده بودم تاحالا، زمین و زمان رو چنگ میندازم. دردش طوریه حدود ۱دقیقه درد طاقت فرسا و چند دقیقه کامل از بین میره و دوباره شروع میشه.

ناپروکس خوردم،میتونم باز مسکن بخورم؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

اره کدئین بخور 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اره کدئین بخور

میشه؟ آخه ناپروکسن خوردم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم بخور خوب نیس

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

میشه؟ آخه ناپروکسن خوردم

من خوردم الان کی خوردی دو ساعت بگذره بخور 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

اگه میخک داری بزار روش عالیه

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

فقط نوافن درد دندونو ازبین میبره

دارم کاش همونوذمیخوردم جای ناپروکسن

دارم کاش همونوذمیخوردم جای ناپروکسن

هرطور مایلی منم مدتیه دندونم ب شدت درد میکنه همه چیم امتحان کردم فقط نوافن جواب میده میتونی باآب نسبتا گرم نمک غلیظ بریزی توش وچنبار قرقره کن پای دندونت تاچن ساعت سر میشه

اگه تو خونتون سیر دارید سیر بزارید روش 

نمک بزنید و با اب نمک ملایم قرقره کنید 

شال گرم کنید بزارید صورتتون 

به خودتون تلقین کنید که خوب شد ،خوب شد 

تا صبح بشه برید دندانپزشک 

سوره حمد ،سوره توحید ،فلق و ناس بخونید دستاتون و بکشید صورتتون 

انشالله اروم میشه