2777
2789
انشالله پیدا بشه برات من خودمم خیلی دوست داشتم با پزشک یا پرستار ازدواج کنم اما امسال که کارورز شدم ...

من پرستار بالابر بیست تا داشتم  اصلا پرستار قبول ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پرستار بالابر بیست تا داشتم اصلا پرستار قبول ندارم

وای عزیزم حالا پرستارام کُشته ی تو نیستن😶

شوخی کردم 😂💔

ولی جدای از شوخی هد نرس و سوپروایزر حقوقشون خیلی بهتر از حقوق دکتره اشتباه کردی رد کردی بعدا به حرفم می‌رسی...

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

وای عزیزم حالا پرستارام کُشته ی تو نیستن😶شوخی کردم 😂💔ولی جدای از شوخی هد نرس و سوپروایزر حقوقشون ...

عزیرم من نمیگم بدن به قول خودت راحتن 

چقدر حقوق دارن مگه

من بسه خواستگار دندون پزشک داشتم ، ب شدت حرومزاده بود ،میگفت قبل ازدواج باید امتحانت کنم کاملا ،بعد ببینیم به هم میخوریم یا نه 

بهش گفتم بدو برو فرار کن بابا عن آقا 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من شوهرم الان شغلش ازاده

ولی قبل از شوهرم با ینفر دوست بودم دوسال پزشک بود

ببین اینجوری بهت بگم ک بیشعورتر پفیوزتر ومغرورتر از خودش فقط خودش بود هرغلطی ک میخواست میکرد هرکثافتکاری ک میخواست میکرد بعدم میگفت من پزشکم حقمه اینچیزا روتجربه کنم انگاز از اونجای فیل افتاده بود

تو ببین چیکار کرد بامن که خودم دمشو قیچی کردم فرستادمس پیش همون خراب خانمهای دورش بعدش هم هرچقدر موس موس کرد دیگه قبولش نکردم

خداروشکر بعدش با شوهرم اشنا شدم فرشته ب تمام معنا

من شوهرم الان شغلش ازادهولی قبل از شوهرم با ینفر دوست بودم دوسال پزشک بودببین اینجوری بهت بگم ک بیشع ...

دقیقا باهات موافقم ،حرومزاده ای بود برای منم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️