2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم من نمیگم بدن به قول خودت راحتن چقدر حقوق دارن مگه

ببین جو بیمارستان کلا راحته، از دکتر گرفته تا اون خدمه ای که کف زمین رو جارو می‌کنه تا حراست و نگهبان ها همه باهم راحتن و بگو بخند دارن. همین دیروز بود یه دکتره آش خریده بود کل پرسنل رفته بودن تو اتاق کنار هم نشسته بودن و آش می‌خوردن و هر هر میخندیدن ، اگه از این مسائل بدت میاد کلا از شغل های بیمارستانی باید بکشی بیرون.

سوپروایزر ما هفته پیش فیش حقوقی شو نشونم داد ۶۵ میل دریافتی داشت ، ۶۵ میل برای من به شخصه خوبه چون خودمم سال دیگه که برم طرح ۲۰ میل حقوق دارم.

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من با شرایط کنار میام خودم معلم ارشد دارم وضعیت مالیم هم خوبه

تمام خواستگارا رو رد کردی به خیال دکتراومدن بشین تا بیاد☹️

اون دوستمون راس گفتن اکثر دکترا تو رنج صنفی خودشون میرن واسه ازدواج . توهم که دکترنیستی . فامیل دکتر هم نداری 

من همیشه همه ادما رو تو یه سطح دیدم اما بهتره که زود ازدواجتو کنی و تشکیل خانواده بدی تا دیرنشده

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

کثافت معلوم نیست چندتارو امتحان کرده

حالا قیافه عن شو کاش می‌دیدی،  ب شدت زششششت،کوتاه ، لاغر مردنی ...بد تیپ و بوگندو، سرش همیشه شوره داشت

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

نمیدونم چرا اینجوری هستنمن خواهرم دندونپزشکه خودش حاضر نیست با پزشک ها ودندونپزشک ها تو رابطه بره می ...

ای داد بیداد ،چ مسخرن

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

حالا قیافه عن شو کاش می‌دیدی، ب شدت زششششت،کوتاه ، لاغر مردنی ...بد تیپ و بوگندو، سرش همیشه شوره دا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا خوب تحملش کردی 

میمون هرچی زشت تر ادعا بیشتر 

🥺🤣🤣🤣

والابخدا.  حالا بخند😂😂😂😂

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خوشم نمیاد ولی خوب آدم حسابی هم داریم

میگما جدیدا دندونپزشک ها بگیر شدن تحصیلات هم براشون مهم نیست من دختر خالم با دیپلم با یه دندون پزشک عقد کرده 😶

یکم برو دندون پزشکی 😍😂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

حالا قیافه عن شو کاش می‌دیدی، ب شدت زششششت،کوتاه ، لاغر مردنی ...بد تیپ و بوگندو، سرش همیشه شوره دا ...

اه اه سر شوره شوره ای🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣