2777
2789

من بابام پزشکه

از نظر مالی خداروشکر خیلی خوبه وضعیت نسبت به جامعه 

چالش داره 

ساعت کاری زیاد مخصوصا اگه مثل بابای من پزشک عمومی باشه و مطب هم بره

خستگی دارن، توی محیط بیمارستان استرس‌ میکشن برای همین به آرامش زیادی نیار دارن

البته تجربه هرکسی هم فرق داره طبیعیتا. 

همینطور اگه قصد درس خوندن بیشتر تا تخصص داشته باشه قطعا محدودیت بیشتری هم دارین

خوبی ها و بدی های خودش رو داره

بنظرم کشیک زیاد و طولانی منفی ترینه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام پزشکهاز نظر مالی خداروشکر خیلی خوبه وضعیت نسبت به جامعه چالش داره ساعت کاری زیاد مخصوصا اگه ...

شرایطش و می‌پذیرم بگو ی خواستگار دکتر برام بیاره 🤣🤣🤣🤣🤣

تمام خواستگار هامو رد کردم اکثراً لول بالا ولی خوب دکی نبودن 

عااا

بخدا هر پزشکی خوب نیستااا

پسر خاله من پزشکه ،اصلاا اخلاق و اعصاب نداره ، بشدت خاله زنک و غرغروئه ، خسیسه ، قیافه هم اصلااا نداره ، خونه هم نداره و ماشین هم چند سال پیش برنده شد و زمین شو فروخت ماشین خرید

خانوداه مادریم ازدواج فامیلی زیاد دوست دارن 

تا الان که ۱۸ سالمه ، از ۱۶ سالگیم حرف اوشون و ازدواج باهاش بود ، خداروشکر بابام منو نمیده بهش😁

هروقتم یه ایراد گرفتم ، همه میگفتن ای بابااا دکتره هااا

خب که چییی؟ خیلی چیزای دیگه نداره و فقط دکترههه

خلاصه ، معیارت فقط یه چیز نباشه خواهررر من🥱

در جستجویِ کور سویی از اُمید..

مستر بین بوده دکترا اکثرا خوشگل ان

نه واقعا قبول ندارم ، اکثرا از دم زشتن چون ۲۴ ساعتها تو بیمارستان شیفتن حتی وقت حمام رفتن هم ندارن اصلا به خودشون نمیرسن 

یکی بود پسره رزیدنت ENT بوی عرقش از صد فرسخی میومد همیشه خدا بود عرق میداد!!

البته خب پسر خوشگل همه جا هست. این ماه کارورز ICU بودم ، دوتا از پرستارای بخش پسر های خیلی خوشگلی بودن. رزیدنت هامونم خوب بودن😍😂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

شرایطش و می‌پذیرم بگو ی خواستگار دکتر برام بیاره 🤣🤣🤣🤣🤣تمام خواستگار هامو رد کردم اکثراً لول بال ...

😂😂

والا نمیدونم💔😂

کلا ازدواج چیز عجیبیه 

ممکنه یکی معرفی کنه شمارو بهم

من مادرم رو شوهر خاله مامانم به بابام معرفی کرده بود

‌امیدارم بهترین ازدواج برات بیاد به امید خدا🩷

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اون کثیف خودش وگرنه وقت حموم دارن

ببین کلا خیلی سخته شرایط شون مخصوصاً رشته های جراحی دار مثل ارتوپدی ، یهو میبینی ۱۲۰ ساعته تو بیمارستان فیکسن بعدشم پاره پوره بر میگردن خونه 😂💔

دکتر عمومی هست نه عزیزم ی چیز نیست

اره عمومیه

داره میره دوره زیبایی تا مطب ژل و بوتاکس و لیزر بزنه

والا من خودم هنوز دانش آموزم و اون ۳۰ سالشه🥴

در جستجویِ کور سویی از اُمید..

ببین کلا خیلی سخته شرایط شون مخصوصاً رشته های جراحی دار مثل ارتوپدی ، یهو میبینی ۱۲۰ ساعته تو بیمارس ...

من با شرایط کنار میام 

خودم معلم 

ارشد دارم 

وضعیت مالیم هم خوبه

من با شرایط کنار میام خودم معلم ارشد دارم وضعیت مالیم هم خوبه

انشالله پیدا بشه برات 

من خودمم خیلی دوست داشتم با پزشک یا پرستار ازدواج کنم اما امسال که کارورز شدم و همه ی تایممو بیمارستان بودم و دیدم چقدر روابط جنس های مختلف تو بیمارستان بهم نزدیکه و چقدررررر باهم راحتن ، منصرف شدم چون آدمی نیستم که بتونم تحمل کنم که شوهرم با زنای غریبه بگه و بخنده 😶💔