2777
2789
میگما جدیدا دندونپزشک ها بگیر شدن تحصیلات هم براشون مهم نیست من دختر خالم با دیپلم با یه دندون پزشک ...

دخترخالت اونجاش از طلا بوده

من با یه دندونپزشک بودم حرفاش فقط راجب پایین کمر بود کات کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا قیافه عن شو کاش می‌دیدی، ب شدت زششششت،کوتاه ، لاغر مردنی ...بد تیپ و بوگندو، سرش همیشه شوره دا ...

فک کرده حالا چون دندون پزشکه هر گوهی بخواد میتونه بخوره گوشو میکردی خوراکش  

سلام علیکم

من دلم میخواد با استاندار،استاد دانشگاه و با شغل پشت میزی ازدواج کنم🥲😂😂😂

دعا کنید یه یار امام زمانی نصیبم بشه به حق این شب و همه جوونا خوشبخت و عاقبت به خیر بشن

دخترخالت اونجاش از طلا بودهمن با یه دندونپزشک بودم حرفاش فقط راجب پایین کمر بود کات کردم

اون که اقتضای همه ی پسراست 😂😂😂

باید میگفتی منو بگیر بعدش میریم سراغ اون کارا 🤣

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

آره واقعا مخصوصا تو بیمارستانا واقعا همه باهم راحتن

اصلا یه وضعی 

همه بلا استثنا با اسم کوچیک همو صدا میکنن حتی پزشکا رو😂

اصلا کاری ندارن متاهلی یا مجرد یا چند سالته جوونی یا پیر 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

فک کرده حالا چون دندون پزشکه هر گوهی بخواد میتونه بخوره گوشو میکردی خوراکش

گوشو میکردم خوراکش؟؟🤣🤣🤣🤣🤣عالی بود

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️