2777
2789
عنوان

حقیقته که میگن یکی مهره مار داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5343 بازدید | 25 پست
اینااا که مهر هی مار دارن  خیلی خوب بلدن با هر کی چجوری حرف بزنن و رفتار کننن  اصلن استا ...

خوش به حالشون موهبته

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
اتفاقن من دیدم طرف ماموز و بد ذاته در باطن  ولی مهره ی مار دارع شدیدااااا  یعنی العان بم ...

علتش چیه بگه بمیر میمیری؟؟؟

از کجا میدونی مارموز و بد ذاته؟؟؟

مثلا من یه دختر میشناسم با خیلی از پسرها دوست میشد همه اونو دختر بدی میدونستن ولی من بعد یه مدت فهمیدم که واقعا چقدر دختر بی آزاریه اگرم با پسری دوست میشد به خودش ضرر میرسوند ولی واقعا کاری به کار دیگران نداشت این بقیه بودن که باهاش کار داشتن الانم ازدواج کرده و خوشبخته واقعا الان میفهمم چقدر دلش پاک بوده.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینااا که مهر هی مار دارن  خیلی خوب بلدن با هر کی چجوری حرف بزنن و رفتار کننن  اصلن استا ...

اعتماد به نفس شون بالائه خودشون خودشون رو باور دارن دیگران هم جذبشون میشن.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
علتش چیه بگه بمیر میمیری؟؟؟ از کجا میدونی مارموز و بد ذاته؟؟؟ مثلا من یه دختر میشناسم با خیلی از پ ...

نه  من میشناسم

یعنی اجازی هر زنیو بخاد بگیررره کافیه یه ده دیقه با شوهرت صحبت کنه اگه مثلن مادر شوهرت تو کما باشه میگه برو به این خانم عیب نداررره 

این که میگم خیلی نا جنسه. 

حالا شاید استثنا خوب باشه ولی من ندیدم

اصلن یه چیزیاا مخ احمدی نژاد هم بخاد میزنه

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
نه  من میشناسم  یعنی اجازی هر زنیو بخاد بگیررره کافیه یه ده دیقه با شوهرت صحبت کنه اگه مث ...

بعضیا بی ادبن شعور ندارن به معنی واقعی بی آبرو هستن با بی آبروییشون به خواسته هاشون میرسن وقاحتشون رو افتخارشون میدونن من که از اینجور آدم ها میترسم اونا فکر میکنن برنده هستن ولی همیشه بازنده روزگار هستن.

بعضیا بی ادبن شعور ندارن به معنی واقعی بی آبرو هستن با بی آبروییشون به خواسته هاشون میرسن وقاحتشون ر ...

دقین موافقم

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

خود بنده اینجوری هستم میدونید راز موفقیتم چیه معصومیت  و مهربونی و از خود گذشتگی جلو جمع واقعا جواب میده  همه خود به خود طرفدارت میشن  حتی اگر از درون شیطان باشی  رفتارت میتونه تو رو به فرشته تبدیل کنه

خود بنده اینجوری هستم میدونید راز موفقیتم چیه معصومیت  و مهربونی و از خود گذشتگی جلو جمع ...

درضمن من زیاد شوخ هستم ولی شوخی هایی استفاده نمیکنم که بقیه ناراحت بشن  و همیشه کل احساس مهر ورزی ویا ناراحتیم رو تو چشمام جمع میکنم که خیلی تاثیر داره

من یکی خریدم دعا هم داد روش ببینم اثر میکنه یا نه میگن اگر دعاش رو به جا و درست بنویسن و اصل باشه مهره اثر میکنه توکل به خدا باید از 1 هفتع تا 40 روز اثر کنه اگر نکنه اصل نیست یا دعاش اثر نکرده 

شهزاده و پرنسس