2777
2789
اره دقیقا...مثلا مادر شوهر من انقد ناز میکنه تا من بش توجه کنم ولی اصلاااااا از دخترش انتظار نداره و ...

منکه خودمو بخاطر مریضی اونا ناراحت نمیکنم خیلی سرد برخورد میکنم یعنی که مهم نیست برام.فقط شوهرم برام اهمیت داره و خونولده خودم..

چون دلم از خونواده شوهرم پره الانم خودشون میدونن واسم بی اهمیتن

😍💞😚
گفتم ک  یکی دوبار زنگ زده بودم گفته بود حالم خوبه من ک علم غیب ندارم

به شوهرت گفتی زنگ زدم و گفته خوبم؟ بعدش معدرت خواهی نکرد ؟ 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مادرشوهر من تو باشگاه پاش‌پیچ خورده بود هی زنگ میزد به شوهر ساده من و گریه میکرد که موندم خونه ...

من ابله مرغون گرفته بودم هیچ کدوم از اعضای عامیل شوهرم زنگ نزدن بپرسن چطوری عوضش خواهرشوهرم دماغشو عملکرده بود واسش کمپوت برده بودن😏

تیکر تحویل سال 97           

سلام با توجه به اینکه احترام به بزرگتر لازمه من نمی دونم چرا مردای ایرانی هنوز تفکیک بین خانواده رو نمی دونن ...و هیچکس بهشون یاد نمی ده که اگه قرار بود هنوز با خانواده خودت زندگی کنی و دل نگرانی داشته باشی ..پس چرا ازدواج کردی و تشکیل خانواده دادی و چند نفر دیگه رو اسیر خودت کردی ...پس نقش پدر شما در این وسط چیه ...من فکر می کنم مردای ایرانی همیشه بچه باقی می مونن چون در خانواده بهشون یاد ندادن که از 18 سالگی برو پی کار خودت و پول دربیار و مرد شو .. و بدتر از همه فقط بهشون القا کردن که مردبودن در قدرت فیزیکی .. و حرف اول رو در خانواده زدنه .... کاشکی یاد می گرفتن که وقتی خانواده تشکیل می دی یعنی کنارهم بودن ..نه روبروی هم بودن .... 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
یکساعت پیش رنگ زد ب مادرش  مادرش هم گفته بود ک حالم خوب نیست و نمیتونم غذا درست کنم و چندروزه ...

بد جوابشو دادی؟یا همینطوری الکی زد؟

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
چه دل و جراتي 😁

با همه همینم . ناراحت بشم باید برام شفاف سازی کنن وگرنه کینه ای هستم به شدت در حدی که طرف جلوم جون بده هم بهش نگاه نمیکنم . به خاطر این همه عادت کردن 

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

زنگ بزن پدرت و برادرت بیان اونجا دهنشو سرویس کنن😕😕😕

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍