2777
2789
از مادرش متنفرم بخاطریکه هرچی بحث و دعوا داشتیم بخاطر اون بوده

میدونم چی میگی آدم وقتی میبینه شوهرش یکی رو خیلی ازخانوادش دوست داره ازاون متنفر میششه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
همش ریختم تو خودم ک الان اینطور شده دیگخ

عزیزم من فکر کردم همسرت زنگ زده گفته خوبم

نگو خودت زنگ زدی 

واقعا چه ادماای هستن متنفرم ازشون خوب عین ادم میگف در حال موتم به شما گفته خوبم هیچ مرگم نشده بعد تا همسرت زنگ زده خودشو به قش و ضعف میندازه

واقعا بعضیا اعجوبن

خدا جونم خودت درستش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فکر کردم همسرت زنگ زده گفته خوبم نگو خودت زنگ زدی  واقعا چه ادماای هستن متنفرم ازشون ...

هروقت میریم خونشون یا باللخره میبینیمش شروع میکنه ب اه و ناله ک سرم درد میکنه،مریضم،ال و بلم...

ب خدا الان من ک جای بچشم مربضم دیکه اون جای خودش داره......

از اون موقعی همش دارم دعا میکنم میگم ان شاءالله بمیره دیگه

ان شاالله.اون مادر پسرشو پر کرده.حالش هم خوبه الکی خواسته دم تولد دخترت خرابت کنه پیش شوهرت.هی گفته حالم خوب نیست زنت هم ۱ زنگ نمیزنه خبر بگیره حداقل.خیر نبینه الهی

دخترم دنیامه