2777
2789
دقیقا...خواهر شوهر من 18 سالشه دقیقا تو این سن داره پولهای باباشو بی خود و بی دلیل خرج میکنه ....حتی ...

تو خوشی های خانواده از همه سبقت میگیرن ولی موقع سختی و مشکلات خانواده غیب میشن حتی فرار میکنن دیدم که میگم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
من با دیگه شما بحثی ندارم تا وقتی فکر کنی پول پدرشوهرت پول شوهر شماست پیشرفتی نخواهی داشت و همیشه حر ...

اتفاقا من ذره ای حرص نمیخورم و از بی خیالی و سرد بودن من خانواده شوهرم هول شدن و هی خرج الکی میکنن و هی عقب موندن و هی فامیلاشون تیکه میندازن ک   یه پسر بیشتر ندارین ولی سه ساله وظیفه تونو  در حقش انجام ندادین...پسرشون داره عذاب میکشه ن من...من ب حد کافی فداکاری کردم و اینو همه میدونن...اشکال نداره ان شالله مشکل همه حل میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برمحمد وآل محمدصلوات

😐😐😐

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
یک خواهرشوهر یک برادرشوهر

برادر شوهرت زن نداره؟؟؟

دخترشون هم وظیفه داره در قبال پدر و مادرش!

مگه بابای شما مریض بشه همسرت بهش میرسه دکتر میبرتش که اینجور ازت طلبکاره نسبت به حال و روز مادرش؟؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
تو خوشی های خانواده از همه سبقت میگیرن ولی موقع سختی و مشکلات خانواده غیب میشن حتی فرار میکنن دیدم ک ...

عزیزم همه قضاوت نادرست کردن...همون خواهر شوهرم ،مادر شوهرم جلو چشاش از درد میمیره ولی یه لیوان اب دستش نمیده..خدایا شکرت ک تو هستی و همه چی رو میبینی...

وای مردم از خنده حالا کی گفت نامزدم منو کتک زده...یه سیلی کوچولو زد اونم بعدش محکم بغلم کرد 😀😀😀😀 ...

خو من موافقتم خودمم این حس روتجربه کردم دوست داشتم. 

میخوایی باهام بحث کنی؟ 😢😢😢

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
از مادرش متنفرم بخاطریکه هرچی بحث و دعوا داشتیم بخاطر اون بوده

وای دقیقامثل ما....همیشه مامانش انقددخالت میکردومنواذیت میکردوایییی درکت میکنم خیلی حس بدیه ادم ازهمه چی زده میشه.شوهرت حق نداشته دست روت بلندکنه یعنی چی؟؟؟

زن هاوقتی دلگیرندهرچه بپرسی میگویندهیچی......مهم نیست میگذره..این یعنی هیچ جانروو کنارم بشین ودوباره بپرس دوباره پرسیدن هایت حالم راخوب میکند
ن عزیزم منو بحث؟؟؟؟ پس تو این حس تنها نیستم 😀

تازه یه بار هم نه البته6ساله ازدواج کردم. منم بعضیوقتا شوهرما چک میزنم خیلی هم حال میکنه. 

ن اونکه از رو شوخی و دوست داشتنه نه کتککککککک 🙃🙃🙃🙃🙃🙃

میدونم مثلا میزنه تو گوشم میگه تو چقدرجذابی پدرسوخته😂😂😂😂😂

مادرشوهرمن یه بار زود پز از اون مدل قدیمیا ترکیده بود بیچاره کل سینش سوخته بود یه هفته از روش گذشته بود ما خبر نداشتیم از نوش که بیشتر پیش اونا هستن خبر دارشدیم .خیلی ناراحت شدیم تلفنی هم حرفیده بودن مادر وپسر.باز هیچی نگفته بود به پسرش.وقتی هم بهش گفتیم چرا به ما نگفتین واینا.گفت نخواستم ناراحتتون کنم وفکرتون درگیر من شه.