2777
2789

با وسیله یا بدون وسیله تفاوتی نداره فقط پاشید و ورزش کنید حتی برقصید🧜🏻‍♀️

اگر هم نمیدونستید چه حرکتی بزنید من کمکتون میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یکی نو داریم باهاش ورزش می کنم اول ش سنگین بود برام ولی الان چون نی نی کوچیکه دارم یه سالی دیگه ...

عزیزم چقدر عالی آفرین واقعا

منم روزهایی که باشگاه نمیرم بدون وسیله ورزش میکنم با وزن بدن

عزیزم چقدر عالی آفرین واقعامنم روزهایی که باشگاه نمیرم بدون وسیله ورزش میکنم با وزن بدن

منم وزنه دارم ولی چهار کیلو ای .چون تو باشگاه سنگبن کار می کردم بدنم عادت داره.البتع که شاید کارم غیر اصولی باشه ولی دوست ندارم بدنم افت کنه.تا چند ماه دیگه که باز می خوام برم 

منم وزنه دارم ولی چهار کیلو ای .چون تو باشگاه سنگبن کار می کردم بدنم عادت داره.البتع که شاید کارم غی ...

نه با لاستیک حرکت زباد میزنن مخصوصا برای تقویت بالاتنه فقط باید درست و با تمرکز کاری کتی احیانا اسیبی نبینی

عالیه موفق باشی

من تو خونه ورزش کردم ولی متاسفانع الان کتفم خیلی درد میکنه

قشنگم برای ورزش تو خونه خیلی باید مراقب باشی، خود من خیلی ساله ورزش میکنم درباره ورزش و اناتومی مطالعه دارم ولی بااینحال ریسک نمیکنم

البته درد کتفت ممکنه بخاطر گرفتگی عضله باشه که اگر چندساعته از ورزشت میگذره از کمپرس سرد استفاده کن و بعد یک روز دوش اب کرم خیلی کمکت میکنه

چه حرکاتی انجام میدی معمولا؟

قشنگم برای ورزش تو خونه خیلی باید مراقب باشی، خود من خیلی ساله ورزش میکنم درباره ورزش و اناتومی مطال ...

حرکات هوازی انجام میدم الان دو هفته است درد میکنه هرچی روغن زدم و پماد و دوش اب گرم گرفتم فایده نداشت 

حالا میخام برم پیش ارتوپد

حرکات هوازی انجام میدم الان دو هفته است درد میکنه هرچی روغن زدم و پماد و دوش اب گرم گرفتم فایده نداش ...

حرکات هوازی خیلی گستردست و خب اگر از دردت کم نشده بنظر منم حتما برو دکتر

ممکنه یه عارضه قبلی داشته باشی یا ناخواسته به خودت اسیب زده باشی یا خوب گرم نکرده باشی و عضلت اسیب دیده باشه

بعدشم حتما یه باشگاه خوب پیدا کن و ورزش کن تا بدنت سرحال تر باشه ولی درکنارش حتما مطالعتو درباره بدن و حرکات بالا ببر چون متاسفانه اکثر مربیا حواسشون نیست و یا علمشو ندارن