2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم رنجیدم شما بهم حق میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایش اخه بره به مامانش چی بگه ....مامانم چر از زنم تعریف نمیکنی

مردا که بکشیشون هم نمیرن بگن ولی اینکه گفته حسودی کردی آدم حرصش درمیاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اصلا قصد مادرشوهرت نادیده گرفتن تو نیستمادرشوهر منم این اخلاقو داشت انقد از جاریم تعریف میکرد منم کم ...

دقیقا درست میگید. بعضی از مادر شوهرها از این کارها میکنند. 

میدونین... مثلا یکی از حرفاش این بود که یه جاریم خونواده اش خیلی بهش کمک مالی میکنند ولی از اون طرف هم جاریم هم خیلی به درد خونواده ی خودش میخوره. 

یا یکی دیگه از حرفهاش این بود که یکی دیگه از جاریهام چند سال پیششون زندگی کرد. خب این به من چه مربوطه من که کار شوهرم شهر دیگه ایه وگرنه کی از جای مجانی بدش میاد. 

در کل حس کردم خودم و مادرم رو داره غیر مستقیم تحقیر میکنه 

مادر شوهرت سیاست هم ندارهاصلا چه دلیلی داره از عروس تعریف کنی !بعدم شما بد باش محل نده هرجا بشینه از ...

نه اتفاقا سیاست داره .می خواد اسی یه حرفی بزنه بعد بره به جاری هاش بگه بینشون بهم بزنه.البته یه نظر من .

شوهرت خیلی زرنگه گفته یه چی بگه که شما دیگه نتونی چیزی بگی ولی شما کم نیار جوابش رو بده

بله دقیقا اگه من یه چیز کوچیک بگم جوری شدید جوابم رو میده که انگار همیشه من خطاکارم. 

خدایش اخه بره به مامانش چی بگه ....مامانم چر از زنم تعریف نمیکنی

نه عزیزم ولی میتونست ارومم کنه و بگه عیب نداره منظوری نداشت. نه که بدتر بهم حمله ی کلامی کنه. 

دقیقا درست میگید. بعضی از مادر شوهرها از این کارها میکنند. میدونین... مثلا یکی از حرفاش این بود که ی ...

خب اون داره به در میگه که دیوار بشنوه

منظورش اینه که خونواده شما هم باید کمکتون کنن.

اگه بدی هاشونو بگه شما هم جرعت پیدا میکنی تو روشون وایسی، به دل نگیر اونم تلاش میکنه بحثی پیش نیاد.

نه عزیزم ولی میتونست ارومم کنه و بگه عیب نداره منظوری نداشت. نه که بدتر بهم حمله ی کلامی کنه.

واقعا چرا انقدر حرف مادرشوهرت مهمه ....برای من که اصلا نه تعریفاش مهمه نه حرفای مادرشوهرم.

سیاست از تو هم پیش اونا تعریف می‌کنه میخواد بندازتتون به رقابت هی بهتر بشین پیش خودت از خودت تعریف ن ...

😅😅

تعریف نخواستم اصلا 

والا این چند ساله همینه. اوایل اون هر چی تعریف میکرد منم چند تا میذاشتم روش بهتر میگفتم. حالا میبینم دست بردار نیست. 

انگار داره میگه همه خوبند به جز تو. 

خب اون داره به در میگه که دیوار بشنوهمنظورش اینه که خونواده شما هم باید کمکتون کنن.اگه بدی هاشونو بگ ...

خونواده ی من خودشون به کمک نیاز دارند. 

حس کردم مادرم دلش شکست.🥺 

چون داشت از کمک های مالی اونها میگفت. 

البته این فقط یکی از حرفاش بود.