2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم رنجیدم شما بهم حق میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 55 پست
😅😅تعریف نخواستم اصلا والا این چند ساله همینه. اوایل اون هر چی تعریف میکرد منم چند تا میذاشتم روش ب ...

نه ساده تو نباید بدی به دمش اون ادامه بده که وقتی تعریف می‌کنه فقط سکوت کن سر تکون بده نه خوب بگو نه بد بگو 

😂😂😂

چه مادرو پسر اعجوبه ای.خونه تو داشت تعریف بقیه رو می کرد؟حالا بره خونه اونا اونقد خوبن .تعریف کردنش از اونا بد نیست حالا تو روهم یه تعریفی می کرد بد نبود.کاش مامانتم از تو تعریف می کرد تا بفهمه بقیه هم حواسشون هست.یا میگفتی مادر جان حتما رفتین خونتون یه اسفندی دود کنید جاریهامو زیاد تعریف کردی خدای نکرده چشم می خورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد نازک و نارنجی هستی ولش کن بابا

مرسی عزیزم وقت گذاشتین

قصدم درد دل کردن بود دیگه ماجرا رو پیش خودم تموم میکنم و بهش فکر نمیکنم. 

چون به هر حال نه همسرم دلداریم میده نه مادرش متوجه اشتباهش میشه اینجا جاییه که باید گذشت کنم به خاطر ارامش خودم. 

خونواده ی من خودشون به کمک نیاز دارند. حس کردم مادرم دلش شکست.🥺 چون داشت از کمک های مالی اونها میگف ...

عزیزم اگه توانشو داشتن هم وظیفه ندارن کمکتون کنن اصلا مادرشوهر کیه که حرفش حجت باشه انقد اهمیت بدی؟ بعدشم وقتی اون میاد خونتون مادرتو دعوت نکن.

مرسی عزیزم وقت گذاشتینقصدم درد دل کردن بود دیگه ماجرا رو پیش خودم تموم میکنم و بهش فکر نمیکنم. چون ب ...

همه مردا همینن عزیزم.کار مادرشوهرت اشتباه بوده میگن هر چه بدبختی از زبونه همینه...خب یه تعریفی هم از عروست بکن نمییری که

چه مادرو پسر اعجوبه ای.خونه تو داشت تعریف بقیه رو می کرد؟حالا بره خونه اونا اونقد خوبن .تعریف کردنش ...

مادرم بهش گفت یادته تو مراسم نامزدی پیش مادربزرگش از عروسهات تعریف میکردی، بعد مادربزرگش گفت دخترمم مثل اون عروسهات خوب میشه. 

مادر شوهرمم هیچی نگفت. 

دردم اینه تعریف از خودم نباشه ادم اروم و بی حاشیه ایم و تا حد توانم احترام و ادب رو نگه میدارم. 

چه مادرو پسر اعجوبه ای.خونه تو داشت تعریف بقیه رو می کرد؟حالا بره خونه اونا اونقد خوبن .تعریف کردنش ...

جمله تون خیلی خوب بود یادم باشه دفعه ی بعد بهش بگم اسپند دود کنه براشون  😅😅