2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم رنجیدم شما بهم حق میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قصد مادرشوهرت نادیده گرفتن تو نیست

مادرشوهر منم این اخلاقو داشت انقد از جاریم تعریف میکرد منم کم سن بودم عقل نداشتم باورم میشد همه توانمو میذاشتم که از جاریم عقب نمونم و بهشون خیلی خوبی میکردم. الان که چند سال میگذره میبینم اصلا جاریم هیچ‌کاری براشون نمیکنه خیلیم بدشون میاد ازش. فقط خواستن منو تو رقابت قرار بدن که بهشون خوش خدمتی کنم.

حق داري اينم در نظر بگير ك مادر شوهرت جلو جاريا ديگه پز تو رو ميده حساس شي نقطه ضعف دستش دادي زياد رو بهش نده يا جايي ك ديدي زيادي اغراق ميكنه جلوشو بگير 

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

حق داري اينم در نظر بگير ك مادر شوهرت جلو جاريا ديگه پز تو رو ميده حساس شي نقطه ضعف دستش دادي زياد ر ...

نمیدونم ولی تعریف زیاد و الکی هم زیاد خوب نیست بقیه رو حساس میکنه. 

عزیزم اگه شما بودین چه عکس العملی نشون میدادین؟

اصلا به همسرم انتقال نمی دادم.

برای  احترام به مادر شوهر مادرم رو نمی کشوندم خونه ام.

زیاد به حرفاش اهمیت نمی دادم. هر چی تعریف کرد 4 تام می گذاشتم رو و تایید می کردم. 

در دلم می گفتم کی نطر تو براش مهمه؟

عروس عزیزکرده بودن تو اینجوری خانواده مقام بالایی نیست. فقط دردسره.

شوهرت خیلی زرنگه گفته یه چی بگه که شما دیگه نتونی چیزی بگی ولی شما کم نیار جوابش رو بده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم اینطور ادمی نیستم. دلم گرفته.

حق داری عزیزم ادم توقع داره ولی اینجور حرفا به دلت نیاد ادما سطح خودشونو اینجور جاها نشون میدن اصلا حساس نباش قطعا تو برتری قرار نیست خودتو به همه ثابت کنی از این حرفای خاله زنکی توی همه خانواده ها هس فقط باید زیر پات کنی تا زندگیت نابود نشه بزرگترا اگ عاقل بودن زندگیا پا برجا بود

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی