2777
2789
اينقدر تو اون دوران باهام خوب بودخيليم سختي كشيدس ميدونم يوقت ناراحتيشم ببينم غصم ميگيره ولي بد كرد& ...

خدا جایه حق نشسته ناراحت نباش

بسپر به خدا

نه نفرین کن نه چیزه دیگه ای

از خدا بخواه خودش قضاوت کنه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
تحربه شخصى من كه خيلى سكوت كردم و خيلى سوختم و زحر كشيدم اين بود كه فقط خوددار باشم و من جواب همينو ...

منم سكوت كردم اينقد مدرك و دليل واسه اذيت داشتم ولي سكوت كردم ميخوام خودش بفهمه بد كرد ميخوام خدا صدامو بشنوه هرچند من بنده ي خوبي نيستم ولي ميدونم اون خداي خوبيه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سكوت كردم اينقد مدرك و دليل واسه اذيت داشتم ولي سكوت كردم ميخوام خودش بفهمه بد كرد ميخوام خدا صد ...

ه

روزى بر ميگرده و به پات ميوفته به بهت ميگه كه ارامش نداره 

اون روز ميفهمى كه اين اه تو بوده

ه روزى بر ميگرده و به پات ميوفته به بهت ميگه كه ارامش نداره  اون روز ميفهمى كه اين اه تو بوده

😢😢😢😢اون زمان ديره 

زير چشمام گود شد از گريه 

هر شب از فكرش خوابشو ميديدم 

از خدا خواستمش نداد😢😢

منم سكوت كردم اينقد مدرك و دليل واسه اذيت داشتم ولي سكوت كردم ميخوام خودش بفهمه بد كرد ميخوام خدا صد ...

منم یه بار یکی با روح و روانم بازی کرد

البته هممممه چی سنتی بود

ولی خب بازیم داد

هرچند من خیلی وابستش نشدم و اصلا برام مهم نبود اون آدم

ولی خب آبروم و غرورمو از بین برد

عزت نفسمو گرفت

منم همون موقه واسش آرزویه خوشبختی کردم بهش حق رو دادم و به خدا گفتم خودت قضاوت کن

و الان احساس میکنم خدا جوابه اون آدمو داد

چون الان یکی پیدا شده که با آبرویه پسره بازی کرده

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
😢😢😢😢اون زمان ديره  زير چشمام گود شد از گريه  هر شب از فكرش خوابشو ميديدم  از خ ...

اره خيلى ديره 

ولى اون رفته الان و نميشه كاريش كرد

اين يه واقعيته كه  عاشقهاى واقعى از هم دور ميشن 

عشق واقعى فقط يه بار پيش مياد و ديگه تكرار نميشه 

با همه اين تفاسير بايد تحمل كرد و به زندگى اميدوار بود!!!!ولى در اينده متوجه ميشى كه اونم هيچوقت خوشبخت نبود بعد از شما!!!!

خیلی.چون سرم اومد.و شک ندارم ک اهش گرفت منو...ی پسری شش سال منو میخاست منم میخاستمش رابطمون خیلی پاک ...

اخه تقصیر خودت که نبوده. پدرت مخالف بوده

چرا اهش باید تو رو بگیره؟؟؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

ولی اینم بگم همه چی بستگی ب شرایط داره ! یه وقتی هست یه رابطه دو طرفه بوده کلی قول و قرار گذاشته شده ولی خب ب صلاح نبوده ینی خیانتی در کار نبوده! بنظر من این صلاحه بیشتر نفع داره تا بخاطر اه کشیدن بدبخت شه ادم

امشب از خدا خواستم كسي ك دوسش داشتم الان ك عقد كرده خوشبخت نشه چون تا ديقه اخر باهام چت كرد و وابستم ...

عزیزم هرچند درکت میکنم چ شرایط سختی داری و واقعا هیچ‌کس جز خودش نمیتونه ارومت کنه.اماا میگن وقتی ی انگشت سمت کسی دراز میکنی۴تا انگشتتان برمیگرده سمت خودت..دعا کن اوج خوشبختیش یاد کاری ک باهات کرد بیوفته.وسط شادی و خنده هایش یاد گریه کردن تو بیوفته

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
اره خيلى ديره  ولى اون رفته الان و نميشه كاريش كرد اين يه واقعيته كه  عاشقهاى واقعى از ه ...

😢😢😢من خيلي واسش خوب بودم اهميت دادم ما حتي ي دعوا نداشتيم فك نميكردم جدا شيم اونم ب اين شيوه

كاش بفهمه 😢😒