2777
2789
عزیزم هرچند درکت میکنم چ شرایط سختی داری و واقعا هیچ‌کس جز خودش نمیتونه ارومت کنه.اماا میگن وقتی ی ا ...

😢😢😢

فقط ميخوام بفهمه بد كرد ميخوام بياد حلاليت 

من حتي گفتم بازيم دادي قبول نكرد يني حتي قبول نكرد بد كرده

تحربه شخصى من كه خيلى سكوت كردم و خيلى سوختم و زحر كشيدم اين بود كه فقط خوددار باشم و من جواب همينو ...

همیشه به همه خوبی کردن اشتباهه باور کن...

منم واسم پیش اومده که خدا بدجور حقمو از طرفم‌گرفته...البته ناگفته نماند حق اینو اونو هم زودی ازم میگیره والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از اون یه گزینه هایی برات پیدا میشن خیلی  بهتر از اون ،یجوری که سال بعد وقتی بیای اینارو بخونی خندت بگیره جوری فراموشش میکنی ک خودتم باورت نشه فقط زمان و صبر احتیاج داری خداهواتو داره نگران نباش.قبلا این شرایطو دیدم ولی خیلی بعدش فهمیدم ب صلاحم نبوده و خدا خیلی دوسم داشته ک اون اتفاق نیوفتاده.

فک کنم همه این تجربه رو دارن...من خودم ی روزی بدجور داغون شدم

عزيزم خيلي سخته خدا واسه كسي نياره😢از همه بدتر ايقد ازش سر باشي و ول شي😢😢من خانوادم خيلي شناخته شدن از همه چيز تكميل اونوقت عاشق اين شدم ك ولَم كنه 😢

عزيزم خيلي سخته خدا واسه كسي نياره😢از همه بدتر ايقد ازش سر باشي و ول شي😢😢من خانوادم خيلي شناخته ش ...

فقط زمان لازمه تا بتونی فراموشش کنی...من که نردم و بعدش زنده شدم و الان حالم خوبه...امیدوارم تو هم خوب خوب بشی