2777
2789

اونجوری بشه اه یه عالم دنبال کنه که... لعنتیا بکن فکرنکنییید

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی.چون سرم اومد.و شک ندارم ک اهش گرفت منو...ی پسری شش سال منو میخاست منم میخاستمش رابطمون خیلی پاک بود یبارم انگشتش بهم نخورد...اما پدرم هیچ رقمه راضی نمیشد...منم مجبور شدم ک ازدواج کنم...سه  ماه بعداز عقدم مامان پسزه بهم زنگ زد گفت از وقتی ک فهمید ازدواج کردی نیومدخونه...الانم ک اومده فهمیدیم معتادع...خدا ازت نگذره...شش ماه بعد اتفاقهایی توی زندگیم افتاد ک غیرقابل باوره...انقد ک بارها دلم خواست داستان زندگیمو بزارم اما مطمعن بودم ک میان میگن دروغه...هنوزم سایه اون نفرین ها هست😢

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
عزيرم اصلا تو اين موضوع شك نكن كه بدجور پسش ميده  اه انسان مظلوم خيلى سخته  و به بد ...

من نميگم من گناه نكردم گناهم سكوتم بود ك اونم خواستم اون اعتراف كنه بعدش 

ولي واقعا رو دست خوردم ازش 

قلبم درد گرفت 

الان ميتونم راحت ابروشو ببرم خودم ولي نميخوام ميخوام خدا بفهمه باهام بد كرد و ابروشو ببره

خب بعضی از دوست داشتنی اشتباست 

اگه دامن به این عشق بدی خودتو اونو بدبخت کردی 

به تاریکی که زدم با موضوع خواستگاری یه نگاه بندازید من خودمم تو همین شرایطم اما مجبورم برا اینکه یه انتخاب عاقلانه داشته باشم کمی منطقی برخورد کنم 

شاید اوایل بگه آره من دوستش داشتم اون منو عاشق کرد و رفت اما بعدن خودش متوجه میشه به صلاح هر دو بوده 

امشب از خدا خواستم كسي ك دوسش داشتم الان ك عقد كرده خوشبخت نشه چون تا ديقه اخر باهام چت كرد و وابستم ...

عزیزم بدجور پس میده

من تجربشو داشتم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

هنوزم وقتی منو میبینه گریه میکنه....سعی میکنم اصلا باهاش روبرو نشم...اما نمیشه ....خداروشکر خونم دوره...اما گاهی ک میبینمش واقعا دلم میشکنه😢

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
عزیزم بدجور پس میده من تجربشو داشتم

اينقدر تو اون دوران باهام خوب بودخيليم سختي كشيدس ميدونم يوقت ناراحتيشم ببينم غصم ميگيره ولي بد كرد 

ب ازمايش رسيده بود بعد گفت هنوز معلوم نيست باورت ميشه ؟؟؟😢😢من و بچه ديد

من نميگم من گناه نكردم گناهم سكوتم بود ك اونم خواستم اون اعتراف كنه بعدش  ولي واقعا رو دست خور ...

تحربه شخصى من كه خيلى سكوت كردم و خيلى سوختم و زحر كشيدم اين بود كه فقط خوددار باشم و من جواب همينو گرفتم 

بعضيا و بعضى وقتها نمى ارزن كه بخواى شخصيت خودتو پايين بيارى و حركتى بزنى!!!

من هميشه سعى ميكنم به همه خوبى كنم و هميشه هم هر كارى از دستم بر بياد واسه همه انجام ميدم 

ولى تو زندگيم از همه خوردم ولى جوابم هميشه سكوت بوده!!!

فقط به خدا يه جمله گفتم 

خودت قاضى باش تو تصميم بگير 

اگه حق با منه كه منو عذاب بده اگه نه حقمو تو بگير از طرف مقابلم!!!!

و هميشه با چشم خودم ديدم كه خدا چقدر خوب جبران ميكنه!!!!

اينقدر تو اون دوران باهام خوب بودخيليم سختي كشيدس ميدونم يوقت ناراحتيشم ببينم غصم ميگيره ولي بد كرد& ...

درکت میکنم

بدجور پس میده

به نظرم وابسته کردن کسی که بعد بخوای ولش کنی گناه بزرگیه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
درکت میکنم بدجور پس میده به نظرم وابسته کردن کسی که بعد بخوای ولش کنی گناه بزرگیه

من ميدونم منم بايد ي اشاره ميكردم 

ولي اخه اون چرا بايد تا ديقه اخر پيام بده الزماني ك ب ازمايش رسيده لو نده ديوونه شدم 😢