2777
2789
عنوان

دست به دامن کی بشم؟چیکار کنم؟

1337 بازدید | 66 پست

دیگه دوست ندارم بیشتر از این غرورم بشکنه دلم بشکنه هم دلمو بشکونن یا ترحم کنن...خدایا چقد دیگه دلم بشکنه راضی میشی؟قشنگترین سالایه زندگیمو دارم فقط ازدواج و خوشبختیه بقیه رو میبینم..چند سال پیش همه ی دوستام و دخترای فامیل ازدواج کردن اونا از شوهر و جهیزیه میگفتن من نگا میکردم الان برا بچه باهم صحبت میکنن من نگا میکنم،حالا داداشه کوچکترم میخواد ازدواج کنه از اینکه باز منو صحبت همه و ترحم همه نگاه های چپ چپ همه

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همیشه نگفتن از هرجا موندی برو دره خونه اهل بیت؟؟من همیشه به عشق خدا و اهل بیت دختر خوبی بودم ولی چرا

عزیزم حتماقسمت نبوده انشاللله قسمتت میشه شاید مصلحت خدا دراین بوده فعلا ازدواج نکنی صبور باش خواهرگلم خدا خیلی بزرگه 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

[QUOTE=51063328]دلیل ازدواج کردنت پیدا نشدن مورد مناسبه یا اینکه خودت نمی‌خوای؟ چند سالته؟[/QUOTE]

هیچ وقت جور نمیشه همیشه یک جاییه بزرگ کار میلنگه

مگه همیشه نگفتن از هرجا موندی برو دره خونه اهل بیت؟؟من همیشه به عشق خدا و اهل بیت دختر خوبی بودم ولی ...

قطعا خواستگار داشتی.چرا ازدواج نکردی؟

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........