دیگه دوست ندارم بیشتر از این غرورم بشکنه دلم بشکنه هم دلمو بشکونن یا ترحم کنن...خدایا چقد دیگه دلم بشکنه راضی میشی؟قشنگترین سالایه زندگیمو دارم فقط ازدواج و خوشبختیه بقیه رو میبینم..چند سال پیش همه ی دوستام و دخترای فامیل ازدواج کردن اونا از شوهر و جهیزیه میگفتن من نگا میکردم الان برا بچه باهم صحبت میکنن من نگا میکنم،حالا داداشه کوچکترم میخواد ازدواج کنه از اینکه باز منو صحبت همه و ترحم همه نگاه های چپ چپ همه
تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
بشین درستو بخون سرکار برو ۴ تا کلاس برو شوهر کردی بدونن چه عروس با کمالاتی داره بخدا زنی ک تو اجتماع دستش تو جیبشه هم ازدواج موفقی داره هم تو خونواده شوهر عزت و احترام بیشتری داده
RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
بشین درستو بخون سرکار برو ۴ تا کلاس برو شوهر کردی بدونن چه عروس با کمالاتی داره بخدا زنی ک تو اجتماع ...
درسته من هیچ وقت ازدواج خیلی زود رو دوست نداشتم اما ادم تا یک جایی م مجردی خوش میگذره بهش ولی وقتی همه اطراغیانت دوتا دوتا شن و فقط تویی که تنهایی تو جمعا دیگه مجردی قشنگی نداره
تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
درسته من هیچ وقت ازدواج خیلی زود رو دوست نداشتم اما ادم تا یک جایی م مجردی خوش میگذره بهش ولی و ...
اره ولی خب فعلا شرایط همینه چه غصه بخوری چه از این لحظاتت استفاده کنی و لذت ببری بخدا ک اونایی ک دوتا هستن شمارو میبینن تو دلشون میگن خوش به حالش مگه در یه صورت ک شما بیکار نشستی تو خونه کار مفید نمیکنی ک اینجوری واقعا بده مجردی یعنی کارو تلاش و درس عشق و حال
RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید