2777
2789
عنوان

دست به دامن کی بشم؟چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 66 پست
ای خدا این مردمو به راه راست هدایت کن.عزیز دلم میدونم بیشتر نگران حرف و نگاه و قضاوت مردمی...خانما ا ...

نگاه مردم اره واقعا اذیت کننده ست...ولی اینکه میبینم مامان بابام هم دوست دارن و الان داداشم مه کوچکتره علاقش به یک دختر رو گفته باز همشون ناراحته منن حتی دادشمم مراعات میکنه😔

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=51063904]من الان دخترخالم ۳۳ سالشه ،۲۷ سالگی شوهر کرد جدا شد البته هقد بود الان یه زندگی عالی داره فعلا جا دا ...[/QUOTE]

جا دارم ولی نمیخوام بعده تحمل این همه سال حسرت و دل شکستن و ترحم های بقیه😔نمیخوام تو عروسی همه داداشام تنها باشم و نگاه سنگین و ترحمیه بقیه منو بپاد

دعا و نذر خاصی بلد نیستین؟؟خیلی خسته ام بریدم😭😔

سوره احزاب و بنویسی و توی لباس هات بزاری داخل یا کوزه بعضی ها هم میگن بطری شیشه ای میشه

ختم 20 روزه قرآن 

ختم 40 روزه سوره احزاب 

ختم 40روزه یا 21 روزه سوره طه

برای منم دعا کن عزیزم

سوره احزاب و بنویسی و توی لباس هات بزاری داخل یا کوزه بعضی ها هم میگن بطری شیشه ای میشه ختم 20 روزه ...

خیلیاشونو انجام دادم انشالله حاجت روا شی عزیزم

عزيزم به نظر من از يه دعا نويس كاربلد دعاي گشايش بخت و ازدواج بگير مطمئن باش خيلي خيلي خيلي موثره من نه بيسواد هستم نه خرافاتي ولي به شدت به دعاي حق معتقدم چون اثرش رو خيلي ديدم  واسه دوستام كه راهنماييشون كردم دعا نوشتن آداب و شرايط خاصي داره كه هر كلاهبر و رمالي نميتونه اينكارو انجام بده فقط دعا نويسي كه كارش اين باشه و درست !!!!

تنهایی تقدیر من نیست !!! ترجیح من است .
عزيزم به نظر من از يه دعا نويس كاربلد دعاي گشايش بخت و ازدواج بگير مطمئن باش خيلي خيلي خيلي موثره من ...

میترسم اخه شاید همچین کسایی که واقعا نفسشون حق باشه خیلی کممن اکثریت با جن و موکل که خیلی خطرناکه