2777
2789
عنوان

دست به دامن کی بشم؟چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=51063344]عزیزم چند سالته ؟ چرا خواستگار نداری بیرون میری یعنی تو اجتماع هستی ؟ [/QUOTE]

27...خیلی خواستگار داشتم اما یا از جانب ما نمیشده یا ما میپسندیم از طرف اونا...

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
پیش همه ی پسرای خانم فاطمه زهرا التماس کردم گره از کارم باز کنن ولی....

دست به دامن همه شدی جز خدا ! میشه یک با این کارو کنی‌ که من میگم؟ میشه از ته دل از خدا بخوای بدون اینکه به بندش التماس کنی‌؟ امام و پیغمبر و غیره هم همه بنده هستن، یک بار از ته دل از خود خدا بخواه و ایمان داشته باش که درست میشه کارت ! 

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!

ای خدا این مردمو به راه راست هدایت کن.عزیز دلم میدونم بیشتر نگران حرف و نگاه و قضاوت مردمی...خانما از خودمون شروع کنیم از اطرافیان نزدیکمون.دیدمونو به زندگی عوض کنیم.کسی که ازدواج نکرده با کسی که ازدواج کرده تفاوت امتیازی نداره.آخه این ارزشها چیه تو جامعه ما تعریف شده جهان سوممیم واقعا...

بچه ها واقعا یه وقتایی انگار به گره های نامرئی هست که ادم فقط حسشون میکنه منم دوتا داداش مجرد دارم که واقعا با وجود موقعیت خوب اصلا پیش نمیاد ازدواج کنن و سنشون داره میره بالا خودشون که میگن نمیخوایم .دیگه ما هم نا امید شدیم

اینقد موردای خوب بوده فامیلامون رو واسطه میکردن اونا هم از جانب ما ج منفی دادن بعدها من سه موردش رو فهمیدم...سره یکیش عالی بود خیلی دلم شکست

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

عزیزم تا خدا نخاد حتی ی برگ از درخت نمیوفته‌

بعدشم تو این دوره زمونه ازدواج نکردن ک مسئله ای نیس بخای غصه بخوری.

ب جاش شاغلذشو یا درستو ادامه بده.مستقل باشی..

بعدش همه حسرت شرایط تورو میخورن

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
[QUOTE= 51063344 ]عزیزم چند سالته ؟ چرا خواستگار نداری بیرون میری یعنی تو اجتماع هستی ؟ [/QUOTE ...

دختر هرچی بشینه رو بختش نشسته

ایشالله بهترین بخت نصیبت میشه بعد همینا که زودتر ازدواج کردن حسرت زندگی تورو میخورن

زندگي گذر عمر است،،،،

بنظرم پدرمادرتون سختگیرن 

ولی ناامید نباشید 

اگه کار کنید و برید سرکار هم موقعیتای زیادی میاد هم اینکه سرتون گرم میشه و اصلا دیگه متوجه حرف مردم نیستید

خدایا دلم یه شادی غیر منتظره میخوااد
[QUOTE= 51063328 ]دلیل ازدواج کردنت پیدا نشدن مورد مناسبه یا اینکه خودت نمی‌خوای؟ چند سالته؟[/QUOTE] ...

کجا؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عزیزم بیخیال باش لطفا حرف دورو اطرافیان همیشه هست تا وقتی مجردی میگن چرا ازدواج نمیکنی..بعد که ازدواج میکنی میگن بچه...بچه پسر بشه میگن دختر بیار...دختر باشه ...پسر بیار...بعد دخترتو چرا شوهر نمیدی و الا آخر

ای دخالتا همیشه هست