دیگه دوست ندارم بیشتر از این غرورم بشکنه دلم بشکنه هم دلمو بشکونن یا ترحم کنن...خدایا چقد دیگه دلم بشکنه راضی میشی؟قشنگترین سالایه زندگیمو دارم فقط ازدواج و خوشبختیه بقیه رو میبینم..چند سال پیش همه ی دوستام و دخترای فامیل ازدواج کردن اونا از شوهر و جهیزیه میگفتن من نگا میکردم الان برا بچه باهم صحبت میکنن من نگا میکنم،حالا داداشه کوچکترم میخواد ازدواج کنه از اینکه باز منو صحبت همه و ترحم همه نگاه های چپ چپ همه
تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
پیش همه ی پسرای خانم فاطمه زهرا التماس کردم گره از کارم باز کنن ولی....
دست به دامن همه شدی جز خدا ! میشه یک با این کارو کنی که من میگم؟ میشه از ته دل از خدا بخوای بدون اینکه به بندش التماس کنی؟ امام و پیغمبر و غیره هم همه بنده هستن، یک بار از ته دل از خود خدا بخواه و ایمان داشته باش که درست میشه کارت !
خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
ای خدا این مردمو به راه راست هدایت کن.عزیز دلم میدونم بیشتر نگران حرف و نگاه و قضاوت مردمی...خانما از خودمون شروع کنیم از اطرافیان نزدیکمون.دیدمونو به زندگی عوض کنیم.کسی که ازدواج نکرده با کسی که ازدواج کرده تفاوت امتیازی نداره.آخه این ارزشها چیه تو جامعه ما تعریف شده جهان سوممیم واقعا...
بچه ها واقعا یه وقتایی انگار به گره های نامرئی هست که ادم فقط حسشون میکنه منم دوتا داداش مجرد دارم که واقعا با وجود موقعیت خوب اصلا پیش نمیاد ازدواج کنن و سنشون داره میره بالا خودشون که میگن نمیخوایم .دیگه ما هم نا امید شدیم
عزیزم بیخیال باش لطفا حرف دورو اطرافیان همیشه هست تا وقتی مجردی میگن چرا ازدواج نمیکنی..بعد که ازدواج میکنی میگن بچه...بچه پسر بشه میگن دختر بیار...دختر باشه ...پسر بیار...بعد دخترتو چرا شوهر نمیدی و الا آخر