2777
2789
عنوان

ساده بودن مامانم

153 بازدید | 6 پست

واقعا من فکر میکردم تا به حال از مهربونی زیادشه ن دیگه فهمیدم این ساده است 

قضیه اینه 

بزار تو یه کلمه بگم آقا خانواده اش نمیخوانش خب 

یه آبجی داره هر چیزی داره مامانش میده اون ببره خونشون وقتی میریم اصلا محل به ما نمیدن(البته من هیچ وقت نمیرم دیگه الانم فکر کنم عید رفته بودم) مثلا دعوتمون کرده بودن بهمون گفتن مگه نمی‌خواستین تو اتاق تنهایی ناهار بخورین😐 حتی چی واسه ما یه ذره غذا میریختن واسه بقیه زیاد کلا چطوره بگم تفاوت هارو میشه حس کرد 

فقط این چیزای کوچک نیست خیلی چیزا 

ابجیاش میرن گردش به این نمیگن توهم میخوای بیا دور هم باشیم خیلی چیزاست دیگه بخوام بگم زیاد میشه 

بعدددد حالا بقیع چیزای که داده بهشون ولش ما یه آب میوه گیر چیه داشتیم یکی دیگه گرفتیم رفته قبلی رو داده به مامانش بعد به ما هم نگفته مثلا یه اطلاع بده من اینو میدم بهشون بعد دختر دایم کوچکه گفت آب میوه گیریتون خونه بابا بزرگ بود بعد منم بودم مامانم چشم و ابرو میومد نگو بعد گفتم آب میوه گیر رو دادی بهشون گفت آره و......

الان نگید مامانشه دوست داشته بده چون قشنگ معلومه نمیخوانش 

اگه بابام آب میوه گیری رو میداد به مامانش چه دعوای که نمیشد معلوم نیست چیارو داده ما نمیدونیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ اسی دقیقا انگار داری درباره مامان من صحبت می‌کنی 😥

واقعا کاراش رو اعصابمه دیگه موندم چی بگم خستم کرده من باید به این بفهمونم به فکر زندگی خودت باش گور بابای بقیه

میگفت خانوادمه آخه خانواده ات میخواستنتم یه چی

واقعا کاراش رو اعصابمه دیگه موندم چی بگم خستم کرده من باید به این بفهمونم به فکر زندگی خودت باش گور ...

مامان من هر کاری که خانوادش دارن رو با جون دل انجام میده 

دکتر بردن پدر مادرش خونه تکونی عید کارهای اداری بانکی رو هم همیشه بابام میدوعه دنبال کارهاشون درصورتی که سه تا دایی دارم 

ولی سرآخر مامان بزرگم وقتی ارثیش رو گرفت دو دستی داد به خالم که بره ماشینشو عوض کنه 😒

دوتا خاله هام هر دفعه مهمونی میگیرن زندایی هامو صدا میکنن مامان منو نه 

کلا از مامان من بدشون میاد 

بهش هم میگم چرا انقد خودتو کوچیک کردی پیششون میگه پدر مادرمن وظیفمه 

میگه اونا هم نفهمن لطف های منو خدا که می‌فهمه من باید وظیفم رو انجام بدم 😒

مامان من هر کاری که خانوادش دارن رو با جون دل انجام میده دکتر بردن پدر مادرش خونه تکونی عید کارهای ا ...

واییی داغ دلم تازه شد

یه بارم یه وسیله سنگین بود که باید چند نفری بلندش میکردن بقیه خواهراش گفتن ما کمرمون درد میگیره این گفت من انجام میدم😐

دقیقا مثل بابای من همه کاراشون انجام میده اخرشم پشت سرش میگن آدم بدیه و.....

من دیگه کم مونده از دست مامانم دیونه بشم 

من که تا چندسال دیگه باهاشون قطع ارتباط میکنم مامانم میدونه و خودش میخواد با من بیاد میخواد نیاد 

بابامم از مامانم ساده تر هروقت کارش داشته باشن همش تعریف میکنن ازش و.... یه بار بابای من به کار کوچکی میخواست براش انجام بدن دایم گفت ن و...