2777
2789

امسال آقا پسرم 4ماه و 18 روز داره 

دهن مامانش رو سرویس کرده 

دعا کنید سال بعد این موقع دیگه مردی شده باشه برای خودش خوب بخوابه منو اذیت نکنه 🤣

ولی جدا از شوخی 

الهی هر کس دلش میخواد و آمادگی اش رو داره خدا بهش ببخشه 

خیلی خیلی برای من تا الان سخت گذشته ولی باز شکرررر 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

خداروشکر عزیزم انشالله سال دیگه این موقع نی نی منم 4 ماهشه 😍

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله که هزار سال کنار هم با خوشب زندگی کنیداما مشکلات بچه ها تمومی نداره....هرسال سخت تر از سال ...

مامانم میگه ناشکری نکن 

خیلی ها دلشون میخواد یه بچه داشته باشن ولی خدا هنوز بهشون نداده و بنده خداها چشم به راه هستن 

خیلی از کسا تو اینستا میان ای وی اف میکنن ولی منفی میشه و مجبور به رحم اجاره ای میشن 

نمیدونم من خیلی آماده نبودم یا پسرم خیلی اذیت کن شد 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
خداروشکر عزیزم انشالله سال دیگه این موقع نی نی منم 4 ماهشه 😍

اخی عزیزم الهی به سلامتی بگذرونی و با سلامتی بغلش کنی 

مامانم میگه ناشکری نکن خیلی ها دلشون میخواد یه بچه داشته باشن ولی خدا هنوز بهشون نداده و بنده خداها ...

من خودم ۷ساله برای دومی اقدا کردم و متوجه شدم حتی با ivf هم باردار نمیشم دیگه 

خیلی برام سخته قبول کردن اینکه دیگه قرار نیست مادر بشم و پسرم باید تک فرزند بمونه 

سال اول تولد بچه برای مادر سخته، خیلی کم خوابی داری و اینکه بدنت هم ضعیف هست.

کم کم سعی کن روزی چند ساعت برای خودت وقت بزاری 

باشگاه یا کلاسی که دوست داری برو

اگر حس میکنی نیازه پیش مشاور هم برو حتما 

اما کلا مادر شدن اون چیز کامل و قشنگی کع به ما نشان دادن نیست عزیزم

پر از چالش و اذیت و دردسره

مامانم میگه ناشکری نکن خیلی ها دلشون میخواد یه بچه داشته باشن ولی خدا هنوز بهشون نداده و بنده خداها ...

بچه اول همینه بدنت و مغزت آمادگی این همه بی خواب و فعالیت و نداره از بچه های بعدی سر میشی 🤣

البته الان میگی نمیارم و اما بعدش دوبار میاری🤣

اما من اینبار حرفم حرفه و از دکتر قول گرفتم یا لوله و ببنده یا رحم و دربیاره تامام

خدا گلپسرتم برات نگه داره

و یه تجربه دیگه اینکه الان همه بهت میگن لذت ببر از این روزا

و تو میگی فقط زود بزرگ شه بگذره این دوران

اما ۳سال دیگه یا نهایت ۴یا۵سال دیگه دلت پر میکشه برا این روزا

بچه ها انقد زود بزرگ نیشن انقد زود خوابت برمیگرده انقد زود درگیر درس و مدرسشون میشی که نگم برات

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

بچه اول همینه بدنت و مغزت آمادگی این همه بی خواب و فعالیت و نداره از بچه های بعدی سر میشی 🤣البته ال ...

ای خدا من دور از جونت غلط بکنم 

همبن الان 34سالمه 

منو همسرم با هم توافق کردیم سر تک فرزندی 

من روزی نیست مادرم بهم گوشزد نکنه مراقب باش بچه نیاری 

تو این اوضاع و احوال بد اقتصادی 

چرا باید صرفا برای اینکه بچه ام تنها نباشه بیارم 

مرسی از دلگرمیت

ایشالا بگذره 

اخی عزیزم الهی به سلامتی بگذرونی و با سلامتی بغلش کنی

انشالله ممنون 😘

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه اول همینه بدنت و مغزت آمادگی این همه بی خواب و فعالیت و نداره از بچه های بعدی سر میشی 🤣البته ال ...

عزیزم ایشالا خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه من 3سال از ازدواجم میگذره و باهم حرف زدیم هر دو تک فرزندی رو انتخاب کردیم 

من عاشق پسرم هستم 

ولی عاشق بچه نیستم خدایی یه دونه لازم بود ولی دیگه نمیخوام من یه خانم هایی رو دیدم که واقعا بچه دوست دارن و میارن 

من و همسرم خیلی نیستیم