2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 51764 بازدید | 653 پست
دورت بگردم عزیزم ❤عاقبتت بخیر بله درسته سر اون گربه ملوس من چقدر هم حرص خوردم هم بهم حمله کردن 😂با ...

خدانکنه گل قشنگم 

به همچنین 😍💖

درسته همین فن ها (حامیان کاربره) نمی زارن حقیقت معلوم بشه. حتی بعضیاشون قسم می خوره اره با فلانی ارتباط دارم شناسنامه اش دیدم و از این حرفا 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@همتای_او سلام خواستید صفحه ۶ به بعد تاپیک ایلدا رو بخونید و گول نخورید

ممنونم گلم که اگاه کردی من واقعا دلم برای ساده لوحیش میسوخت درعین حال که خودشو با کمالات و اروم نشون میداد خیلی ساده بود بعد اون همه کشمکش اومده میگه قصد بچه دار شدن داریم فقط یه بدبخت میخای به این دنیا اضافه کنی منم از یجایی شک کردم با ۱۹ سال سن هم مدرک ارایشگری داشته هم موسیقی هم باریستابوده هم یکسره با تراپیست در ارتباط بوده هم شیرینی پزی میکنه هم خونش عین دسته گله واقعا عجیبه دیگه همچین ادمی انقد سادگی نمیکنه با همچین مردی بمونه فقط دلم به حالش میسوزه همین ازین همه ارزوهای پوچ داشتن و تصورکردنشون و به رخ کشیدن بلدبودن 

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلم که اگاه کردی من واقعا دلم برای ساده لوحیش میسوخت درعین حال که خودشو با کمالات و اروم نشون ...

دقیقااا این که میگفت قبلا خانوادم برام حتی لباس زیر نمی‌خرن یه دفعه مدرک آرایشگری داشت ، همین آرایشگری دوره هاش بخوای بری نمیدونی چقدر گرونه خیلییی باید پول داشت 

ممنونم گلم که اگاه کردی من واقعا دلم برای ساده لوحیش میسوخت درعین حال که خودشو با کمالات و اروم نشون ...

خواهش میکنم عزیزم

منم هم ناراحت خودش شدم هم ناراحت خودم که باورش کردم

ولی اینا باعث شدن اینجارو خیلی جدی نگیریم ببینم و بگذریم

خواهش میکنم عزیزممنم هم ناراحت خودش شدم هم ناراحت خودم که باورش کردمولی اینا باعث شدن اینجارو خیلی ج ...

عزیزم ایلدا بهم گفت اگه گوربا فراری اوکی باشه آیدی تلگرامشو بدم بهت ❤️ اگه مشکلی نداری درخواستمو قبول کن آیدی ایلدا رو بدم صحبت کنه باهات

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من خودم زیاد راهنماییش کردم فقط از روی دلسوزیولی دوتا چیزش خیلی تعجب کردمیکی اینکه من زیاد بهش گفتم ...

افرين دقيقا 

منم ب همينا فكر ميكنم 

اخع بكو بجه ميخواي جيكار هنوز خودت بجه اي 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
یه تاپیک زده بود ۵۰۰ خط توضیح داده بود که اره میخوایم به جای عروسی گرفتن با تور بریم ترکیه ولی نمیدو ...

اون تاپیکشم دیدم

همون موقع گفتم اخه شوهرت ک اینطور ادمیه رو چ ب ترکیه بردن و ماه عسل خارجی. 

درسته ترکیه جای خاصی نیست ولی برای شوهرش ک انقدر دهن بین بود و اصلا از لحاظ فرهنگی و شخصیتی ادم سطح پایینی بود بعید بود ک بخواد سفر ببره ترکیه مثلا!!  (اونموقع ها هم شوهرش انقدر ادم متشخصی نشده بود مثلا) 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /