2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 52594 بازدید | 653 پست

مادر بودن سختی های خودش داره.ولی وقتی بچه به دنیا میاد آدم همون لحظه همه سختیهارو فراموش میکنه. بچه یه شادی خاصی به آدم میده😁💙💙

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که تاپیک لخت گذاشت یعنی حسابی گند زده خواسته تعلیق شه

فک نکنم قضیه به همین سادگی که شما میگین باشهاین  کاربر اگ تا الان  دروغ  گفته الان هم میتونست دروغ بگه و نیاد تاپیکی بزنه بره سوال خود  شما  هم معلوم  نیستین کدوم کاربرین و دارین با اکانت فیک و ادم جمع کردن ابروشو میبرین

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

دقیقا هم چون ادای ادمای خیلی قوی رو درمیاورد که نمیتونن زیر بار حرف زور باشن و به هر قیمتی با زندگیش ...

خلاصه ی کل این چیزایی که نوشتیم میشه مشکل تعداد کاربری نیست مشکل محتوا و تناقض هست🌚

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

ببین دقیقا شات ها رو بخون هزارتا مدرک گذاشتن من اپل قبول نمی‌کردم ولی با مدرک ثابت شد

خوندم همه رو عزیزم 

جدی نگیر اینجارو 

یادمه یه کاربری بود تاپیکای جنجالی میزد 

من و چند نفر دیگه گفتیم فیکه ولی بعد با یه سری عکسای چرت میگفت نه شما دروغ میگید و من و اون چند نفر واسه اینکه کاربرای دیگه بحث نکنن باهامون گفتیم اوکی

بعد یه مدتی توی تلگرام و گروه تلگرامی مشخص شد واقعا فیکه 

میخوام بگم اینجا صفر یا صدی عمل میکنن

یا میپرستنت یا میگن تو کلا دروغگویی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ای بابا تخیلاتشو گفته

وای جرر فقط امضات  

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من خودم زیاد راهنماییش کردم فقط از روی دلسوزی

ولی دوتا چیزش خیلی تعجب کردم

یکی اینکه من زیاد بهش گفتم توی این زندگی‌بچه دار نشو تا چند سال حداقل تا وضعت مشخص بشه اونم میگفت حتمااا

این تاپیک مادر که زد من انقدرررر تعجب کردمممممممم و بخاطر همین اصلا پست نذاشتم براش که بگم تو که گفتی بچه نمیخوام و فلان

یکی دیگه اینکه شوهرش بشدتتت بچه ننه و دهن بین هست که زندگیش بهم زده ولی جوری تعریف میکنه که نههههه امیر خیلییی خوبه و فرشته و این خصوصیاتش انگار دست تودش نیست و مریضه

جوری جلوه میداد که امیر بی تقصیرع🤨

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوندم همه رو عزیزم جدی نگیر اینجارو یادمه یه کاربری بود تاپیکای جنجالی میزد من و چند نفر دیگه گفتیم ...

ببین خدا می‌دونه چند ماه پیش سر ایلدا گریه کردم و چقدر مدام براش کامنت میزاشتم و مدام چک میکردم 

ولی بچه ها شات گذاشتن هرچی که فکر میکنم میبینم واقعا فیک بود ، با دقت از صفحه شش بخونیم میبینیم صد در صد حق با بچه ها هست ، متاسفانه هممون رکب خوردیم 🙂