2777
2789
عنوان

مادر بودن چه رنگیه 😍✨💙🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 52594 بازدید | 653 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزت بخیر گل مریم منم موافقم یه ماجرا یادم آمد خدا شاهده سه روز مانده به عید نوروز گفتن ماکارونی عمل ...

دورت بگردم عزیزم ❤

عاقبتت بخیر 

بله درسته 

سر اون گربه ملوس من چقدر هم حرص خوردم هم بهم حمله کردن 😂

با یه کاربر دیگه که حالا اسم نمیارم 

هنوز هستن تو سایت 

عاخه وقت میذاری ناراحت میشی بعد میبینی فیکه 

دروغ میگن 

من عادت ندارم تاپیکای قبلی کسی و چک کنم 

بعضی وقتا وسطاش همه میگن ایشون دروغگو 🤦‍♀️

این که چند تا کاربری داشته باشه یه نفر بد نیست

مثلا تو امضا بزنن کدوم کاربرن 

اینکه دروغ بگن بده 

نمیدونم پربازدید چی میدن به آدم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اول اسم کاربریش بگو

منظورم همین ایلداست

اخه خیلی دختر خوبی بود

اولش منم گفتم خب چیه مگه دوتاکاربری دا ه ولی انقدر کاربرا دقیق مو رو از ماست کشیدن بیرون اصلا موندم چی بگم

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
منظورم همین ایلداستاخه خیلی دختر خوبی بوداولش منم گفتم خب چیه مگه دوتاکاربری دا ه ولی انقدر کاربرا د ...

مشکل دوتا کاربری نیست ، والا منم قبلا کاربری داشتم ترکید ، بعد اومدم اینو زدم دیدم قبلی رو باز کردن برام ولی الآنم تعلیقه باز یعنی تو هیچ کدوم از کابری هام داستانی و چیزی یا شخصیت مختلف نداشتم هیچ هیچ ، این ملت رو سرکار گذاشته 

من شمارو ندیده دوست دارم.از روی پستایی که تو تاپیکای دیگه گذاشتین 🥰

عزیزید ♥

نظر لطف تونه 

شما خودتون خوبین همه رو خوب میبینین

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شخصیت اصلی همون ملورین بانو بود 🤣🤣💔💔 شاید باورت نشه ولی این اواخر که دیگه قهر کردم رفتم حس خوبی ...

میدونی تجربه خوبی میشه برامون که از کسی بت نسازیم..به هر حال توی دنیای واقعی هم هیچ کس خود واقعیش رو نشون نمیده و هممون یه مقدار دورویی و پنهان کاری داریم و خودآگاه و ناخودآگاه سعی میکنیم خودمون رو بهتر از اونچه هستیم نشون بدیم ...من بعد از خوندن کتاب نیمه تاریک وجود خیلی خصوصیات منفی رو تو خودم پیدا کردم که اصلا قبول نداشتم که دارم...الانم وقتی توی دنیای مجازی یکی اینجوری بازیم میده مطمینم که یه بعدی از وجود خودم مشکل داره که همچین چیزی رو جذب کردم( اینکه با تاپیکای ایشون اشنا شدم و باور کردم و همدردی و...) مطمینم که منم خیلی پنهانکاری و دورویی تو وجودم هست که باید پیداشون کنم و اصلاحشون کنم ( که یه سریاشونم میدونم) ...خدا رو شکر میکنم بابت این تجربه ❤️

.