۱.سال با هم بودیم ازدواج کرده بودیم، الان ۷ ماهه که جدا شدیم ولی من هنوزم میمیرم براش
با اینکه خیلی اذیتم کرد ولی خب نمیدونم چیکار کنم
کسی تو این شرایط بوده بگه من چیکار کنم
هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه میجنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه میجنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
اول اینکه بگم سر لج و لجبازی و اینکه خانواده ها دخالت کردن بیشتر، و نزاشتن زندگی کنیم💔
الانم ن خانواده من میزاره برگردم ن اون
طبیعیه... اون اگه میخواستت اذیتت نمیکرد.. الان تو فکر حال و هول خودشه تو دلتنگی.. برو باشگاه برو بخودت برس، هیچ مردی اونقدر ارژش نداره که بخاطر سختیاش و اذیتاش پیر بشی و بخاطرش دپرس بشی..
اما ی سری چیزا بود ک حل میشد اما خانواده هامون گفتن تموم شه😔
من درخواست دادم، هنوز طلاق نگرفتیم اما میریم دادگاه
خودم تجربه نکردم ولی تو اطرافیان زیاد دیدم به نظرم تحمل کن این روزا میگذره یکی دوسال دیگه همه چی یادت میره به بدیاش فک کن هیچ زنی از خوشبختی فرار نمیکنه ببین چقد بد بوده که حاضر شدی زندگیتو تموم کنی