2777
2789
عنوان

دوستانی ک ب تربیت بچه وارد هستید خواهشا ب من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 70 پست

اخی عزیزم،فعلا چون تنهاست اینجوریه

بنظرم پسرت رو جاهای دیگه ببر مثل شهر بازی و پارک و ....

یا اینکه سعی کن با همکلاسی یا پسر همسایه ای که همسن خودش هست دوست بشه تا کمتر احساس نیاز داشته باشه به اونا

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

پسرمن اروم و مهربون بود چون تنهابود میاوردمش پیش پسرخواهرم الان عین اون بی ادب و پرخاشگر شده حسود شده درصورتیکه قبلا نبود دقیقا رفتارا پسرخواهرمو توش میبینم و پشیمونم حتی شوهرمم بروم اورد گفت بچه رو هی میبردی پیش پسرخواهرت عین اون بد شده!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتماد به نفس نداره به شوهرت بگو باهاش بازی کنه بچه منم همینطوره ولی باباش زنده یتیمی بود ونبودش فرق ...

امشب با باباش بحثم شد گف حوصله غراتوندارم  میگه محلش نزار همین

ببرش شهر بازی یا یه ورزش اسمش رو بنویس و جاهایی که بتونه راحت با بچه‌ها بازی کنه بدون اینکه اذیتش کنند  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
اوناهم بچه هستن ولی نزار بچت بره پیششون چون بشدت اثرداره روروانش و اخلاقش

از دست پسرم عاشق اوناست نمیدونم چجوری حالیش کنم بچه داداشم ۲سال نیمست عاشق پسرم محل ب اون نمیده خب اونا همسناشن 

به پسرت بگو هیچ وقت منت آدما رو نکش حتی اگه مجبور شدی تنها بازی کن میفهمه بچه های الان باهوشن

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐