2777
2789
عنوان

دوستانی ک ب تربیت بچه وارد هستید خواهشا ب من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 70 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توجیهش کن اون مثل اونا بدجنس نباشه.ازش طرفداری نکن بگو اونا بدن اون ک نباید پسر بدجنسی باشه خوراکیاشو نده.هرکی بد باشه اون باید خوب باشه.از الان بچه باید یاد بگیره لجبازی چیه اخه

وقتی میان خونتون ،خودت هم وارد بازی بشو وبا اونها حرف بزن ،وبگو الان خوبه من مثل شما رفتار کنم ،ولی ...

میدونی چجورین اونا اینجورین اگر بشون بگی فلان چیزو میخوای میگن ن یا تا پسرم اسباب بازیشو نده میگند نمیخوایم میدونی خ با اعتماد بنفسن 

از حرف بقیه فهمیدم تنها راه حلم قطع ارتباط و اینکه پسرم ببرم با بچه های دیگه بیرون

توجیهش کن اون مثل اونا بدجنس نباشه.ازش طرفداری نکن بگو اونا بدن اون ک نباید پسر بدجنسی باشه خوراکیاش ...

میدونی من تا ۵یالگیش اینجوری یادش داده بودم بعد همههه ازش سو تستفاده میکردن دیگه اعصابم نمیکشید اینجوری کردم شد قوز بالا قوز 

اره هر کاری به نفع پسرته انجام بده

خودمم دوسشون دارم ولی چاره کار همینه چون دختر زیرک و پسرم ساده و داره ضربه میخوره ان شاالله یکم ک بزرگتر بشن این اخلاقاشونم خوب میشه دیگه