2777
2789
عنوان

دوستانی ک ب تربیت بچه وارد هستید خواهشا ب من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 70 پست
از دست پسرم عاشق اوناست نمیدونم چجوری حالیش کنم بچه داداشم ۲سال نیمست عاشق پسرم محل ب اون نمیده خب ا ...

ببرش با ی بچه همسن خودش دوست شه مثلا پسرهمسایه ای کسی یا بفرستش باشگاه اونجا دوست پیداکنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بزن دختره رو له کن ذات خرابهمنم با همچین خانواده ای رفت وآمد داشتم عین سگ بود اخلاق بچه هاش دوتا حسو ...

نه اینا اینجوری نیستن پسرش خوب پسر من یکم حساس دخترشم یکم ناقلا ولی میاد خونمون خ خوبه دخترش 

ولی تصمیم گرفتم نزارم زیاد بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون دقیقا شرایط بچگی من رو دارن الان فقط و فقط درون من پر شده از کینه و نفرت احساس کمبود دارم ازت ...

بعد بدون همبازی باشه ؟؟؟ باشه حتما 

الان هم همین شده اوایل خیلی مهربون بود 

میدونی مشکلش اینکه پسرم هم تیمی نداره ی پسر دایم دارم اونم میره تو تیم اونا تقریبا و پسرم خ حرص میخوره

امشب با باباش بحثم شد گف حوصله غراتوندارم میگه محلش نزار همین

عزیزم تک تک حرفات رو کاملا درک میکنم بچه ی منم میره پیش بچهای عموش شده پشت درش می‌کنند بازم التماس شون میکنه اصلا خوراکی هاشون رو بهش نمیدن ولی بچه ی من با هیجان و خوشحالی زیاد میگه من هرچی دارم واسه شماها دوچرخه شو سوار نمیشه تا اونا سوار بشن تا چیزی بهش میگن سریع چشماش پر اشک میشه منم مثل شما روم نمیشه زیاد

اینقدر بهش میگم پیش خودم میگه باشه تا اونا رو میبینه همه چی یادش میره

خیلی بابت کاراش غصه میخورم

اخه فقط رفتاراش دو قطبی تر میشه خونه اونا تو سری خور خونه خودمونم تو مخ میره چون میخواد تلافی کنه

بهش بگو یه بار از در مهربونی وارد بشه به جای تلافی ،شاید اونا هم یاد بگیرند

بزار پسرت كارشو بكنه و پشتش باش يا برو اونارو دعوا كن يا اصلا بزار با دوستاي مدرسش بازي كنه برن پارك

اخه از بسم طرفداریشو میکردم اصلا میترسه بدون من جایی بره میدونی تا من نباشم نمیتون از بس خودش بر بیاد و منم تغییرر رویه دادم

بعد بدون همبازی باشه ؟؟؟ باشه حتما الان هم همین شده اوایل خیلی مهربون بود میدونی مشکلش اینکه پسرم هم ...

چرا بی همبازی بمونه؟ دوستای مدرسه اش رو دعوت کن خونتون ولی نذار با اینا بزرگ بشه که یه آدم عقده ای ازش دربیاد

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

عزیزم♥️با بچه های جاریت با مهربونی صحبت کن و بگو شما با هم دوستین و پسر من خیلی دوستتون دارهبا هم مه ...

اره این راه حل خیلی خوبیه حتما 

ولی دخترش جلوی من عالیهههه 😄

خیلی ناقلا من اولش باورم نمیشد بعد کم کم فهمیدم پسرم راست میگه

چه بد منم دخترم دو تا دختر عمه داره وقتی میومدن خونمون دخترم دوست نداشت برن بعد جلوی دخترم همدیگه را ...

منم خواهر خدا بهش داد ولی الان بدردش نمیخوره خیلی همسن بودن بچه های ا خوب

پسرمنم اجتماعی نیس حتی تومدرسه تنهاست میگه کسی نمیاد بام بازی کنه چقدر پشیمونم ک بچه دومم زودتر نیا ...

ببرش کلاس های بازی درمانی خیلی خوبه خیلی بهش کمک می کنه اعتماد به نفس میره بالا خود آگاهی پیدا می کنه خلاقیتش به کار میوفته مهارت های ارتباطیش بالا میره اجتماعی می شه مدیریت احساسات یاد می گیره مدیریت حل مسئله یاد می گیره و می تونه با مشکلات روانی اجتماعی مقابله کنه کلا این کلاس ها خیلی برای بچه ها خوبه 

اخی عزیزم،فعلا چون تنهاست اینجوریهبنظرم پسرت رو جاهای دیگه ببر مثل شهر بازی و پارک و ....یا اینکه سع ...

باورت نمیشه یه پسر همسایه داریم عالیهههه ولی این عاشق اوناست🫠🫠🫠

تا با اونا میریم دایم میگه بریم بریم و ... تقصیر خودشه