2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راجب قرص اسنترا ازت سوال داشتم بابای من یه هفتس داره میخوره اونم میگ سوزش دارم گزگز داره بدنم ...

عزیزم دو هفته عوارضش طول میکشه .یک ماه هم گیجی و منگیش وولی بعد دو الی سه ماه عالی میشه خیالت راحت 

عزیزم دو هفته عوارضش طول میکشه .یک ماه هم گیجی و منگیش وولی بعد دو الی سه ماه عالی میشه خیالت راحت

عزیزم شما حالت خوب شد؟ من ۱۸ روزه دارم میخورم حالم اصلا خوب نیست

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

عزیزم شما حالت خوب شد؟ من ۱۸ روزه دارم میخورم حالم اصلا خوب نیست

اره خیالت راحت .من الان دیگه قطعش کردم .عزیز یک‌ماه زول میکشه گیجی و منگی درست شه چند ماه هم طول میکشه تا درست شی ولی خوب میشی من کارم هر روز گریه بود به خودکشی هم فکر میکردم‌

اره خیالت راحت .من الان دیگه قطعش کردم .عزیز یک‌ماه زول میکشه گیجی و منگی درست شه چند ماه هم طول میک ...

من الان گوشام پره ، سرم سنگینه،  تمرکز ندارم 

صبحا ام اضطراب شدید دارم ۵ صبح از خواب میپرم

من الان گوشام پره ، سرم سنگینه، تمرکز ندارم صبحا ام اضطراب شدید دارم ۵ صبح از خواب میپرم

عزیزم من از شدت استرس درد قفسه سینه داشتم .پاهام گز گز میکرد .و اوایلش که فرص میخوردم .گیج و منگ بودم سرم تو هوا بود .کارهای خونه ام رو نمیتونستم انجام بدم .به خدا یخچالم کپک زده بود .فقط یک وعده غذا زورکی درست میکردم .اینقدر که حالم بد بود به مرور خوب میشدم .خیای قرص عالی و خوبیه .بدون هیچ عوارضی الان هم ترکش کردم بدون هیچ گونه عوارص یا مشکلاتی .صبر داشته باش .عزیزم کنارش ویتامین ب هم بخور و بادوم .من این دوتا رو هم کنارش مصرف میکردم .خیلی تو روند بهبودیم تاثیر داشت 

عزیزم من از شدت استرس درد قفسه سینه داشتم .پاهام گز گز میکرد .و اوایلش که فرص میخوردم .گیج و منگ بود ...

حس میکردی خوابی ؟ انگار تو مه رفتی؟ کلا آدم گیج میزنه

حس میکردی خوابی ؟ انگار تو مه رفتی؟ کلا آدم گیج میزنه

اره دقیقا .همین‌گیجی من و خیلی اذیت میکرد حتی وقتی چشمهام و میبستم‌هم‌گیج و منگ بودم .زورکی زندگی میکردم .شما مشکلت چی بود ؟من استرس و اططراب و بی قراری داشتم .قلبم‌میخواست بترکه 

انرژیتم خوب شده؟ منم به زور یه وعده غذا میپزم

آره عزیز .من کمبود انرژی نداشتم وسواس فکری داشتم مدام مخم باهام حرف میزد ..خلاصه که خیلی روزهای بدی بود الان کاملا درکت میکنم اون ویتامین ب هم خیلی تو از بین بردن‌گیجیم خیلی تاثیر داشت گرمیجات زیاد بخور من مدام بادوم‌خام گرفتم‌و خوردم عالی بود .زیاد بیرون برو خونه نمون .پارک برو هوای آزاد و محیط بیرون تو روند بهبودیت خیلی تاثیرگذاره .