2777
2789
عنوان

کل حقوقشو ریخته پای دختر مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 104 پست

هم خودت هم مادرت ادمهای فضول و دخالت گری هستید دوره این زورگوییها تموم شده 

عقده هاتونو روی دختر مردم تخلیه نکنید 

تو‌اگه شوهر داری سرتو با شوهرت گرم کن اگه مجردی توام بفکر پیدا کردن کسی باش ولی تو‌حتما به حرف زور خودت و مادرت عمل کن‌و از طایفتون شوهر کن مبادا از غریبه شوهر کنی خدا میزنه پس کلت هر چیزی برای دیگران میخوای برای خودت هم بخواه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وصله ما نیستن ما همه ازدواجامون طایفه ای هست دختره خونوادش بما نمیخوره ن فرهنگی ن مذهبی ۴ ساله با ه ...

عزیزم میدونی مامانت مرتکب گناه بزرگی میشه مانع محرم شدنشون میشه و اینا همش چون کنار همن به گناه میوفتن 

مهم اینه که دوسش داره و کنارش آرومه چنان میگین وصله شما نیستن انگار چخبره همه از خاکیم بابا ی خرده م ...

دوست داشتن مهمه اما فقط دوست داشتن باعث خوشبختی نمیشه باید از خیلی لحاظها به هم بخورن مساله یه عمر زندگیه یعنی چی فقط همو دوست داشته باشن باید از لحاظ مالی فرهنگی اخلاقی به هم بخورن وگرنه اون زندگی به تار مویی بنده

عزیزم میدونی مامانت مرتکب گناه بزرگی میشه مانع محرم شدنشون میشه و اینا همش چون کنار همن به گناه میوف ...

مادرم اصلا دختره رو قبول نداره 

من دوبار دیدمش ولی خوب نتونستم مادرم رو راضی کنم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بابا وصله با نیست بما نمیخوره

گناهه کارتون هرروزی که اونها به عنوان دو تا نامحرم باهم معاشرت کنن گناهش گردن شماست که نمیزارین ازدواج کنن و رابطه شون شرعی شه

به شماهم نباید بخوره مهم خودشونن که باهم تفاهم دارن

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

والدین باید راضی باشن با اجبار که نمیشه خوشبخت شد ازدواج وصلت دوخانوادست نه فقط دونفر ازدواچ‌چهارپای ...

با احترام به نظرتون گاهی واقعا خانواده بدون هیچ دلیل منطقی مخالفت میکنن تهش هم‌ میشه مردی که ازدواج کرده فکرش پیش زن دیگه ای حتی اسم عشقش رو دختر خودش میذاره و این وسط یک زن بی گناه دیگه قربانی میشه چون همسرش عاشقش نیست با اینکه کنارشه فکر و خیالش جای دیگس

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ما میدونیم خامه برادر من تا قبل این دختر یکی دیگه بود الان یکی دیگه شده نمیدونم ولی مادرم عاقش میک ...

عاقش کنه فکر نکنم خدا خیلی اثر بده این عاق رو ، 

داداشت باید شما رو نفرین کنه 

لایک نکنید😜

بابا وصله با نیست بما نمیخوره

تو تاپیک بغلی همه میگفتن خانواده خیلی مهمه اینجا میگن باید دختر رو بگیره چون پسر عاشقشه چرا اینجا اینقدر حزب بادن!!! 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ولی برادرت اون دختر رو دوست داره

من از آخرش میترسم خودمم تو عشق شکست خوردم ولی همسن برادر خراب کرد زندگیمو 

الان خودش داره خارج از طایفه عاشقی میکنه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

وصله ما نیستن ما همه ازدواجامون طایفه ای هست دختره خونوادش بما نمیخوره ن فرهنگی ن مذهبی ۴ ساله با ه ...

توبه از این همه کبر و غرور

اگ زودتر واسه داداشتون میگرفتینش الان بجای پسر غریبه با شوهرش تا ۱۰ شب بیرون بود

به حکم شیر دادن یا بزرگ کردن یک نفر بدون دلیل منطقی و با همچین دلیلی حق دخالت تو زندگی شخص رو هیچ کس پیدا نمیکنه اگر میگفتید مشکل داده دختره یا خانواده اش یچیزی ولی ازدواج فامیلی ک اصلا جالب نیست