هم خودت هم مادرت ادمهای فضول و دخالت گری هستید دوره این زورگوییها تموم شده
عقده هاتونو روی دختر مردم تخلیه نکنید
تواگه شوهر داری سرتو با شوهرت گرم کن اگه مجردی توام بفکر پیدا کردن کسی باش ولی توحتما به حرف زور خودت و مادرت عمل کنو از طایفتون شوهر کن مبادا از غریبه شوهر کنی خدا میزنه پس کلت هر چیزی برای دیگران میخوای برای خودت هم بخواه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهم اینه که دوسش داره و کنارش آرومه چنان میگین وصله شما نیستن انگار چخبره همه از خاکیم بابا ی خرده م ...
دوست داشتن مهمه اما فقط دوست داشتن باعث خوشبختی نمیشه باید از خیلی لحاظها به هم بخورن مساله یه عمر زندگیه یعنی چی فقط همو دوست داشته باشن باید از لحاظ مالی فرهنگی اخلاقی به هم بخورن وگرنه اون زندگی به تار مویی بنده
گناهه کارتون هرروزی که اونها به عنوان دو تا نامحرم باهم معاشرت کنن گناهش گردن شماست که نمیزارین ازدواج کنن و رابطه شون شرعی شه
به شماهم نباید بخوره مهم خودشونن که باهم تفاهم دارن
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
والدین باید راضی باشن با اجبار که نمیشه خوشبخت شد ازدواج وصلت دوخانوادست نه فقط دونفر ازدواچچهارپای ...
با احترام به نظرتون گاهی واقعا خانواده بدون هیچ دلیل منطقی مخالفت میکنن تهش هم میشه مردی که ازدواج کرده فکرش پیش زن دیگه ای حتی اسم عشقش رو دختر خودش میذاره و این وسط یک زن بی گناه دیگه قربانی میشه چون همسرش عاشقش نیست با اینکه کنارشه فکر و خیالش جای دیگس
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
به حکم شیر دادن یا بزرگ کردن یک نفر بدون دلیل منطقی و با همچین دلیلی حق دخالت تو زندگی شخص رو هیچ کس پیدا نمیکنه اگر میگفتید مشکل داده دختره یا خانواده اش یچیزی ولی ازدواج فامیلی ک اصلا جالب نیست