2777
2789
عنوان

کل حقوقشو ریخته پای دختر مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 104 پست
یعنی داداشت با ی دختره دوسته ؟؟خدایا این دخترا فقط قصدشون کندن پول از طرفه..من خودم همجنس مو می‌شناس ...

بله 

تا ده شب باهمن 

کاری ندارم 

ولی نباید میزاشتن خانواده بفهمه 

مادرم از وقتی فهمید 

پا در یک کفش کرد که این دختر نه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بله نامزدی ام رک بهم زد با کسی که ۵ سال عاشقش بودم سر دعوای طایفه ای

بگردم چی بگم 

الان ازدواج کردی با یکی دیگه؟ خوشحالی خودت؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره مادرت برای رضای بچه اش هم که شده اون دختر بپذیره۴ سال کم نیست حتما عشق قشنگی بینشون هست که ادا ...

مادرا وپدرا چیزی رو میبینن که شاید بقیه نبینن عزیز دل کسی که از پدر و مادر دلسوزتر نیست مطمئن باش هیچ کی بیشتر از پدرو مادر خواهان خوشبختی بچش نیست حتما دلایلی دارن یا خوششون نیومده نمی‌تونید بگید چرا خودشما هم ممکنه یه روزی کسی بخواد بیاد تو خانوادت ازش خوشت نیاد به هردلیلی یا اصلا اونو مناسب خانوادتون به هردلیلی نبینید فقط دوست داشتن که مهم‌نیست اینهمه ازدواج فقط روی دوست داشتن کم‌نبوده که دوسوم ازدواجهای الان شده طلاق اگر دوست داشتن تنها مهم بود آمار طلاق انقدر بالا نبود کاش فقط خودشون آسیب بخورن بیچاره اون بچه هایی که به عمر قربانی فقط دوست داشتنهای پدرمادراشون تو این ازدواجها شدن

چه خوانواده سمیییی هستید اون انتخابشو کرده به کسی ربطی نداره ک غریب یا فامیل!! اشتباه رو‌اون دختر می ...

بعضی دخترا کودنن زن پسرایی با خانواده هایی میشن که هیچکس به این پسرا و خانواده ها زن درست حسابی نمیده 

بگردم چی بگم الان ازدواج کردی با یکی دیگه؟ خوشحالی خودت؟

دست رو دلم نزار سر چهل روز عقد پسر داییم کردن 

همین با برادر بزرگم رفتن در مغازه ایرو ریزی کتک کاری کل شهر فهمیدن 

هیچ زبانی هم نمی‌فهمیدند

الان خودش داره به عشقش میرسع 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

دست رو دلم نزار سر چهل روز عقد پسر داییم کردن همین با برادر بزرگم رفتن در مغازه ایرو ریزی کتک کاری ک ...

اخه چرا دعوا ؟ 

الان پسر داییت باهات خوبه؟

میفهمم زندگی های طایفه ای وحشتناکه .

یک نصیحتی میکنم بهت عزیزم‌جای خواهرم حالا به تیکه و کنایه های اینجا بهت میگن توجه نکن ولی دیگه تو رابطه برادرت دخالت نکن ولش کن خوب بشه که نمیشه با این افکار مادرت 

بدش به گردن تو میوفته اصلا راجبش با مادرت با برادرت صبحت نکن بگو به من ربطی نداره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اخه چرا دعوا ؟ الان پسر داییت باهات خوبه؟میفهمم زندگی های طایفه ای وحشتناکه .یک نصیحتی میکنم بهت عزی ...

ن زندگیمان جهنمه 

ن بهش کاری ندارم

ولی دلم میسوزه 

چون مادرم به من رحم نکرد بدبخت اون بیچاره

نمیرسه کهمادرت نمیزارهچون چوب خداس

من بهش روز عقد گفتم پا در دامادیت نمیزارم 

قسمش دادم 

الانم کاری بهم نداریم 

ولی سخته 

برادر بزرگمم به عشقش رسید ولی اون از خودمان  بود 

میفهمم گلم ولی اگر خانواده تعصبی و سنتی داشتی به این راحتی نمیگفتی که خب به اجبار نیست.چند سال پیش یکی از اقوام ما دختر خانم نامزد بودن ولی پدر و برادراش اجازه ازدواج نمیدادن داماد رو اذیت و تحقیر میکردن اینم دست زنش رو گرفتن و فرار کردن. بگم برادرای دختره چیکار کردن؟ کلی گشتن تا اینارو پیدا کردن بعدش رفتن دختره رو کشتن .همین به همین راحتی