2777
2789

واقعا ناراحتم همیشه میترسیدم کار به اینجا بکشه🤦🏻‍♀️

اصلا نفهمیدم چیشد از دهنم پرید اونم همین طور جفتمون فقط بخاطر عصبانیتمون اینکار کردیم وگرنه اصصصصلا همچین ادمایی نیستیم 

گند خورد به روز جمعمون 😭🤦🏻‍♀️

حالام رفت مغازه من موندم خونه تنها اه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فککنم اول تو شروع کردی فحشو اره

اول اون شروع کرد ولی اون خفیفشو گفت من یکم بیشتر اونم در جواب من خیلی شدیشو گفت🤦🏻‍♀️

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

گاهی وقتا فکر میکنم شوهرم دیکتاتور هست

ولی بعضی وقتا وقتی عمیق بهش فکر میکنم میبینم اون بهترین مرد دنیاس یکی از خوبی هاش همینه که اصلا بهم اجازه نمیده دعوا کنم یا بلند حرف بزنم اصلا اجازه نمیده اعتراض کنم خودشم هیچ وقت صداشو روم بالا نمیبره وقتایی هم که اعصاب ندارم یا عصبانیم ساکت میشه و اجازه نمیده حرف بزنم تنها چیزی که میگه اینه الان وقتش نیست برو استراحت کن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

پیا بده معذرت خواهی کن

نمیتونم درسته منم توهین کردم ولی اون خیلی بد گفت 🥺

اول اون شروع کرد ولی اون خفیفشو گفت من یکم بیشتر اونم در جواب من خیلی شدیشو گفت🤦🏻‍♀️

بازخوبه جوابشو دادی ولی اون بیحیاتربود😂بااین دهن به دهن نشو خیلی دیرمیشه اگه به فحشای ناموسی عادت کنین

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

منو همسرم بعد از چهار سال زندگی مشترک 

تو بحث که یهو اوج گرفت بهم گفت به بابای گوهت زنگ بزن بیاد ببرتت منم گفتم گوه بابای خودته 

چون همیشه سکوت میکردم این سری جوابش رو دادم گفتم بابای خودته زورش اومد و روم دست بلند کرد 

دو سه هفته بعد اونم خیانت کرد که هشت ماه بعد فهمیدم خیانتش 

عزیزم اگه شما شروع کردی... ازش عذر خواهی کن 

کینه و زبون درازی و حاضر جوابی هیچی توش نیس جز پشیمونی 

از همدیگه دلجویی کنید 

قدر لحظه هاتون رو بدونید 

من بعد از خیانتش ازش متنفرررر شدم 

فقط انگار باهاش هم خونه شدم 

حالا دعوا و فحش در برابر این هییییچی نیس 

پس قهرتون رو طولانی نکن و بهش بگو دلم برات تنگ شده بیا خونه 

امشب خودتو تر و تمیز کن 

ارایش کن 

اراسته کن باهاش همبستر شو 

تا از دل هر دوتون در بیاد 

گاهی وقتا فکر میکنم شوهرم دیکتاتور هستولی بعضی وقتا وقتی عمیق بهش فکر میکنم میبینم اون بهترین مرد دن ...

چقوخوبه که اینقدر پخته و سنجیده ست 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

بازخوبه جوابشو دادی ولی اون بیحیاتربود😂بااین دهن به دهن نشو خیلی دیرمیشه اگه به فحشای ناموسی عادت ک ...

اره من اصلا نمیتونم زیر حرفی بمونم حتما جواب میدم بخاطر همینم هست که میترسم میترسم یبار کردیم همیشه بکنیم خیلی بده