2777
2789
عنوان

سینوزیتا بیان

241 بازدید | 32 پست

بچه کسی هست سینوزیت داشته باشه یا کسی اطرافش سینوزیت باشه ؟ غروب رفتم بیرون به حدی اذیت شدم ، چشمام داشت از سوزش درمیومد ، جلو پیشونیمم داره می ترکه از درد ، رو تعادل هم تأثیر می‌زاره ؟ یکی دو نفر دیدم میگفتن سینوزیت دارن تعادلشون مشکل داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول پاییز داستان شروع میشه ، دیگه دقیقا از اول زمستون من بیست چهار ساعت حتی تو خونه هم کلاه سرمه

منم دارم

فقط بعد حمام خیلیی مراقبت می کنم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

منم دارمفقط بعد حمام خیلیی مراقبت می کنم

شما رو تعادلت تأثیر نگذاشته ؟ من یکم تعادلم بهم ریخته ، دکتر مغز و اعصاب رفتم برام سی تی نوشت انجام دادم گفت از مغزت نیست ، حتما گوشت عفونت کرده یا مایع گوشت تکون خورده ، رفتم دکتر گوش و حلق بینی ، گفت سینوزیت داری ، امکان داره تأثیر گذاشته باشه رو گوشت ، برو سی تی از صورتت که من هنوز نرفتم ، خواستم ببینم کسایی که تجربه دارن رو تعادلشون اثر می‌زاره یا نه

شما رو تعادلت تأثیر نگذاشته ؟ من یکم تعادلم بهم ریخته ، دکتر مغز و اعصاب رفتم برام سی تی نوشت انجام ...

عزیزم روی تعادلم نه اثری نداشتهه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

والا اسمشم می‌شنوم تنم میلرزه ، کافیه سرما بخورم ، ........خیلی بده خیلی ، ولی آخرین بار یه دکتره بهم از این پیس پیسیا داد زدم خوب شد دردسرم

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم