2777
2789

بدنسازی دوست ندارم،

غذا دوست ندارم،

تالاسمی مینورم دارم

بخاطر سوءتغذیه هم فَکم اومده جلو هم جزو لاغرا به حساب میام 

بابام هرسری میگه برو بدنسازی حالت خوب میشه، میگم نه فرصت میکنم، نه کسیو دارم باهاش برم، اونجا مربی هم رسیدگی نمیکنه بهم، ازیه طرفم بدن درد

بگید چیکارکنم انقدر بیحال میشم که نمیتونم پا بشم 😓

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون ورزش هیچ کاری نمیتونی بکنی

برو ورزش کن بهونه نیار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

آزمایش چکاپ بده 

کم خونی نداری؟ چون میگی بی‌حالی

یا کمبود ویتامین دی 

از طرفی مشکل تیروئید هم می‌تونه مانع افزایش وزن یا کاهش وزن بشه 

بعدشم بدون خوردن نمیشه چاق شد.

خدایا شکرت ...  
اح من با گین آپ چاق شدم یه ساله برنگشتا صورتم خیلی بد چاق شد متنفرم از چاقی ترو خدا لاغر بمون الان م ...

گین اپ چیه قرص یا پودر؟ کجا میشه خرید داروخونه یا عطاری؟

مثل آدمی شده ام ک آتش گرفته!اگربایستد میسوزد،اگربدود بیشترمیسوزد.
اح من با گین آپ چاق شدم یه ساله برنگشتا صورتم خیلی بد چاق شد متنفرم از چاقی ترو خدا لاغر بمون الان م ...

چندکیلو‌بودی؟

مثل آدمی شده ام ک آتش گرفته!اگربایستد میسوزد،اگربدود بیشترمیسوزد.
برو دکتر تغذیه و یه دوست خوش اشتها پیدا کن

اصلا رفتیم درمانگاه که منو وزن کرد ۴۵.۵ بودم که گفت نسبت به قدی که داری کمبود وزن به حساب میایی، مامانم هم اونجا بود دکتره گفت برو مشاور تغذیه مامانم نذاشت گفت چرتوپرته

بدون ورزش هیچ کاری نمیتونی بکنیبرو ورزش کن بهونه نیار

با کی برم؟ کسی همسنم نیست توی باشگاه =)